«Ο ιδιοκτήτης @@@ τη γυναίκα μου», έγραφε στις πινακίδες που άφησε στις ακαθαρσίες

Τη συμπάθεια της μεγάλης διαδικτυακής κοινότητας φαίνεται πως κερδίζει ένας δράστης, ο άνθρωπος που γέμισε τον χώρο έξω από μια βρετανική παμπ με κιλά και κιλά κοπριάς.

Ο λόγος; Ανακάλυψε πως η σύζυγός του τον απατά με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης! Ή έτσι ισχυρίζεται τουλάχιστον.

Ο επίσης παντρεμένος ιδιοκτήτης του Hawkley Inn ξύπνησε λοιπόν ένα πρωί από την άσχημη μυρωδιά των ακαθαρσιών έξω από το μαγαζί του. Στην κοπριά υπήρχαν και 5 πινακίδες που εξηγούσαν την ακατανόητη πράξη: «Ο ιδιοκτήτης πηδ@ τη γυναίκα μου».

Η παμπ στο βρετανικό Χάμσαϊρ κάνει πια τον γύρο του κόσμου και όλοι έχουν έναν λόγο παρηγοριάς για τον δράστη! Όσο για τον ιδιοκτήτη, Simon Emberley, που κατηγορούν οι πινακίδες ότι κερατώνει τη σύζυγό του Joanna, μίλησε για το περιστατικό στην «Daily Mail», αρνούμενος τα πάντα και λέγοντας πως οι ισχυρισμοί «είναι αβάσιμοι και ψευδείς».

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι εμφανίστηκα για δουλειά στις 7:30 το πρωί και υπήρχε ένας μεγάλος σωρός από κόπρανα στον δρόμο. Δεν ξέρω από πού προήλθαν ή ποιος το έκανε, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή κάποιου».

Ο ιδιοκτήτης της βραβευμένης παμπ είδε ωστόσο την αστεία πλευρά του πράγματος και έγραψε στη δική του πινακίδα έξω από το μαγαζί πως «δωρεάν τοπική κοπριά από άλογα δωρίστηκε από γενναιόδωρο προμηθευτή». Την οποία χαρίζει πράγματι για τους κήπους των πελατών του. Όσο για τη γυναίκα του, λέει πως δεν πιστεύει τίποτα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του τοπικού αστυνομικού τμήματος επιβεβαίωσε πως ερευνούν το περιστατικό, ζητώντας τη συνδρομή του κόσμου για να εντοπιστεί ο ένοχος. Το ίντερνετ πάντως συντάσσεται με τον ένοχο, βλέποντας την αστεία πλευρά της υπόθεσης…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook