Ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των κατοίκων της συνοικίας

Την επίθεση αγέλης σκυλιών  δέχτηκε την Τρίτη, μια 70χρονη γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στην  γειτονιά της στα Λενταριανά στην πόλη των Χανίων.

Με δαγκωματιές στα πόδια η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες των περίοικων και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για να περιθάλψουν τα τραύματά της.

Όμως το περιστατικό αυτό, ήρθε να προστεθεί σε σωρεία επιθέσεων των αδέσποτών σκυλιών που έχουν «καταλάβει» την περιοχή στους δρόμους Ξενάκηδων και στην πάροδο Δ. Μιχελογιάννη, επιτιθέμενα στους πάντες.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο Flashnews.gr  τα σκυλιά με την μορφή αγέλης επιτίθενται σε ταχυδρόμους, εργαζόμενους της ΔΕΥΑΧ, παιδιά, και σε οποιονδήποτε διέρχεται από την περιοχή που την θεωρούν ως «δική τους».

Όπως φαίνεται και στην φωτο, κάποια από τα σκυλιά έχουν περιλαίμια και είναι πθιθανό να έχουν χαθεί ή εγκαταλειφθεί απο τους ιδιοκτήτες τους, ενώ και η αναμενόμενη αναπαραγωγή τους προοιωνίζει για την μεγιστοποίηση του προβλήματος.

Οι κάτοικοι έχουν αναφέρει το τι συμβαίνει εκεί,  στον Δήμο, σε Φιλοζωικό σύλλογο και σε όλες τις αρχές, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να φτάσουμε και στην σημερινή επίθεση στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Το εύλογο ερώτημα είναι το πότε θα επέμβουν οι αρμόδιοι για την προστασία των πολιτών, προκειμένου να μην συμβούν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook