Βίντεο-ντοκουμέντο από την προσπάθεια απεγκλωβισμού της 41χρονης εγκύου από το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 50χρονο σύζυγό της και το οποίο παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία στα Διαβατά, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Οι διασώστες επιχείρησαν να βγάλουν τη γυναίκα από την πλευρά του συνοδηγού του οχήματος, που είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από τη παράσυρση από το τρένο.

Η 41χρονη ήταν περίπου 20 εβδομάδων έγκυος και, δυστυχώς, μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες του Star αναφέρουν πως απεγκλωβίστηκε από το φορτηγάκι της οικογένειας κρατώντας στο χέρι της τον υπέρηχο του μωρού.

Τα ατύχημα
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον σύζυγο της 41χρονης να προσπαθεί να προσπεράσει αυτοκίνητα τα οποία ήταν μπροστά του στην φυλασσόμενη διάβαση και να επιχειρεί να περάσει τις γραμμές, την ώρα που πλησίαζε το τρένο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδιας πηγής, έχει συνέλθει, δεν θυμάται τίποτα και ζητάει τη γυναίκα του.

«Είναι στο νοσοκομείο. Κλαίει συνέχεια. Ζητάει τη γυναίκα του. Δε θυμάται τίποτα για το πώς έγινε το τροχαίο. Η μητέρα του δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για το συμβάν. Περιμένουμε τη γιατρό, για να της το πούμε», σημείωσε συγγενής του 50χρονου.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook