Ένας 22χρονος συνελήφθη το πρωί στο λιμάνι της Σούδας απο την δίωξη ναρκωτικών του Λιμενικού

Τελευταία ενημέρωση 16:24

Δεν ξέφυγε από την μύτη του «Μίσα», του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού, ένας 22χρονος αλλοδαπός την στιγμή της αποβίβασής του από το πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Χανιά, στο λιμάνι της Σούδας σήμερα το πρωί.

Οι Λιμενικοί – στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών – Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες σταμάτησαν τον 22χρονο τις αποσκευές του οποίου μύρισε ο «Μίσα» αποκαλύπτοντας δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν χασίς συνολικού βάρους 1.850 γραμμαρίων.

Ο 22χρονος συνελήφθη ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Ανακοίνωση Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης

“Το Δ.Σ. της’Ενωσης αισθάνεται την αναγκη να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στο προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων για τη νεότερη επιτυχία τους στην καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα πρωινές ώρες σήμερα Τετάρτη 21-08-19, κατα τη διάρκεια ελέγχων στο κατάπλου επιβατικού πλοίου στο λιμένα Σούδας, συνελλήφθη ένα άτομο, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο συσκευασίες ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους περίπου 1.850gr

Ο επαγγελματισμός και το υψηλό φρόνημα που επιδεικνύουν οι συνάδελφοι των ανωτέρω υπηρεσιών στη καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών είναι άξιος συγχαρητηρίων και αντιπροσωπεύει όλο το προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ..

Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook