Συνεργασία με τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου, Αντισυνταγματάρχη, κ. Εμμανουήλ Μιχελάκη και τον διάδοχό του Ταγματάρχη (ΠΖ)  κ. Παπαδάκη Κωνσταντίνο  είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης. 

Στη διάρκεια της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης, δόθηκε η ευκαιρία μιας εγκάρδιας συνομιλίας κατά την οποία, ο απερχόμενος Διευθυντής του Στρατιωτικού Μουσείου κ. Μιχελάκης,  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο  για τη συνδρομή του Δήμου Ρεθύμνης στη δημιουργία και λειτουργία του Μουσείου και του εγχείρησε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του στρατιωτικού Μουσείου.  

Ο Δήμαρχος ανταπέδωσε τις θερμές ευχαριστίες, εξήρε το  έργο που επιτέλεσε ο κ. Μιχελάκης ως Διευθυντής  του Μουσείου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην ΣΕΑΠ. 

 Επίσης, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον νέο Διευθυντή κ. Παπαδάκη, του ευχήθηκε δύναμη και αποτελεσματικότητα στα καθήκοντα του και διαβεβαίωσε αμφότερους ότι ο Δήμος Ρεθύμνης και ο ίδιος προσωπικά  θα συνεχίσει με συνέπεια και αμέριστο ενδιαφέρον την ίδια εποικοδομητική συνεργασία με τη Διοίκηση του Μουσείου. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook