Θα διαρκέσει από το Σάββατο 24 έως και το Σάββατο 31 Αυγούστου

Ο 1ος Αγροτικός  Αύγουστος Αποκορώνου  ανοίγει τις «πύλες» του  το Σάββατο 24 έως & το Σάββατο 31 Αυγούστου, με  ώρες λειτουργίας  17.00 έως 23.00, στο πάρκο της Γεωργιούπολης (στην παραλία μπροστά στην θάλασσα), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Οκτώ ημέρες γευσιγνωσίας και πολιτισμού που  θα στολίσουν το πάρκο της Γεωργιούπολης με  Κρητικά προϊόντα  είδη λαϊκής τέχνης κ.α, σε συνδυασμό με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων κάθε βράδυ και που έχουν σκοπό να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας  στις τόσες 1000αδες επισκέπτες της περιοχής μας και όχι μόνο.

Οι εκδηλώσεις θα πλαισιώνονται καθημερινά :

  • από σημαντικούς - καταξιωμένους καλλιτέχνες από το χώρο της κρητικής, παραδοσιακής μουσικής και είναι μέλη του   Παραδοσιακού μουσικού συλλόγου Αποκορώνου "Ο Χαρίλαος"
  • από παραδοσιακά κρητικά χορευτικά συγκροτήματα  της περιοχής
  • ενώ  την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα  20.00  στο χώρο της Έκθεσης θα  πραγματοποιηθούν  ενημερωτικές  ομιλίες  με    θέμα “ Τεχνική της Καλλιέργειας του Αβοκάντο” με Ομιλητή τον κ. Παπαδαντωνάκη Νίκο- Γεωπόνο  της Δν/σης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  ενώ στη συνέχεια ο κ.  Κουτσουπάκης  Σπύρος –  Κτηνίατρος  θα μας ενημερώσει για την   “Κτηνοτροφία στον Αποκόρωνα “.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook