Αλλοδαπός πακιστανικής καταγωγής κρατείται από την Αστυνομία στον Άγιο Νικόλαο εξαιτίας ύποπτης συμπεριφοράς απέναντι σε δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πακιστανικής καταγωγής αλλοδαπός επέβαινε σε ποδήλατο και προσπάθησε να παρενοχλήσει μητέρα που πήγαινε βόλτα με το μωρό της σε περιοχή της πόλης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας την ακολούθησε στο δρόμο χωρίς να πτοείται από την αποδοκιμασία της και την αντίδραση της και στη συνέχεια όταν εκείνη μπήκε τρομαγμένη στο σπίτι και κλείδωσε, της χτυπούσε το παράθυρο.

Το άλλο περιστατικό που καταγγέλθηκε από δευτερη γυναίκα είναι ακόμα πιο σοβαρό αφού σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα ο άντρας έκανε άσεμνες κινήσεις και χειρονομίες απέναντι της στην περιοχή της Μαρίνας.

Όταν εκείνη έφυγε την ακολούθησε με το ποδήλατο χωρίς να πτοείται από την αντίδραση της. Η γυναίκα μπήκε φοβισμένη στο σπίτι της αλλά στον πανικό της άφησε το κλειδί στην πόρτα.

Ο αλλοδαπός την κλείδωσε και πήρε το κλειδί. Λίγο αργότερα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες συνελήφθη από την αστυνομία, κρατείται και ανακρίνεται ενώ βρέθηκε πάνω του το κλειδί, όπως είχε καταγγείλει η γυναίκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook