Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αχαρναϊκό (25/08) η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ επικράτησε 4-1 της Σπάθας σε φιλικό στο Κολυμπάρι.

Για το ΣΥΝΚΑ αγωνίστηκε και ο Σινγκ που επιστρέφει στην ομάδα μετά τη συμφωνία με τον Πλατανιά. Ο Ινδός επιθετικός πάσαρε το πρώτο γκολ στον Τσίτα για το 0-1, ενώ το 0-2 έγινε στο δεύτερο ημίχρονο (35′ η διάρκεια κάθε ημιχρόνου) με πέναλτι του Βεστάκη (το κέρδισε ο Περδικάκης).

Ο Αλλκούρτι μείωσε για τη Σπάθα, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Σοφούλη και Ιμέρι για το 1-4.

Σπάθα: Τσαβαρής (50′ Ε. Μυφτάρι), Αράμπωβ (45′ Γλεντουσάκης), Τζιατζιάφης (55′ Αντ. Νικολακάκης), Τερεράκης, Καραγιώργος, Ηροδότου (60′ Καλογρίδης), Κ. Μυφτάρι, Περαθωράκης (50′ Ανδρ. Νικολακάκης), Σκορδύλης (45′ Μετοντίεφ), Αλλκούρτι, Κένγκα.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Βλαχάκης, Παληγεώργος, Μωϋσίδης, Γεωργούλης, Βαρδάκης, Κόλα, Μποτωνάκης, Νικόλτσης, Πάγκαλος, Σινγκ, Τσίτας (α’ ημίχρονο)

Κασαπίδης, Μαθιουδάκης, Τρικουνάκης, Λαμπάκης, Τριμίντζιος (55′ Ματζοράκης), Μαζιώτης, Ιμέρι, Περδικάκης, Μαλανδράκης (55′ Σοφούλης), Κουκούλης, Βεστάκης (β’ ημίχρονο).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook