Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αχαρναϊκό (25/08) η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ επικράτησε 4-1 της Σπάθας σε φιλικό στο Κολυμπάρι.

Για το ΣΥΝΚΑ αγωνίστηκε και ο Σινγκ που επιστρέφει στην ομάδα μετά τη συμφωνία με τον Πλατανιά. Ο Ινδός επιθετικός πάσαρε το πρώτο γκολ στον Τσίτα για το 0-1, ενώ το 0-2 έγινε στο δεύτερο ημίχρονο (35' η διάρκεια κάθε ημιχρόνου) με πέναλτι του Βεστάκη (το κέρδισε ο Περδικάκης).

Ο Αλλκούρτι μείωσε για τη Σπάθα, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Σοφούλη και Ιμέρι για το 1-4.

Σπάθα: Τσαβαρής (50' Ε. Μυφτάρι), Αράμπωβ (45' Γλεντουσάκης), Τζιατζιάφης (55' Αντ. Νικολακάκης), Τερεράκης, Καραγιώργος, Ηροδότου (60' Καλογρίδης), Κ. Μυφτάρι, Περαθωράκης (50' Ανδρ. Νικολακάκης), Σκορδύλης (45' Μετοντίεφ), Αλλκούρτι, Κένγκα.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Βλαχάκης, Παληγεώργος, Μωϋσίδης, Γεωργούλης, Βαρδάκης, Κόλα, Μποτωνάκης, Νικόλτσης, Πάγκαλος, Σινγκ, Τσίτας (α' ημίχρονο)

Κασαπίδης, Μαθιουδάκης, Τρικουνάκης, Λαμπάκης, Τριμίντζιος (55' Ματζοράκης), Μαζιώτης, Ιμέρι, Περδικάκης, Μαλανδράκης (55' Σοφούλης), Κουκούλης, Βεστάκης (β' ημίχρονο).