Ακούσματα της Ανατολής και Δύσης, "σμίγουν" με τους ήχους της cumbia και του καρσιλαμά, τους ρυθμούς της bachata και του τσιφτετελιού, για μια μοναδική μουσική εμπειρία που αξίζει να απολαύσετε!

Η Ρένα Μόρφη έχει σουξέ και δεν το κρύβει... Με σταθερά ανοδική πορεία στο μουσικό στερέωμα, μας ταξιδεύει με την ιδιαίτερη μελωδική φωνή της, σε χαλαρούς καλοκαιρινούς ρυθμούς αλλά και ακούσματα άλλων εποχών.

Το χανιώτικο κοινό αλλά και οι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσει live, την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, στις 21:30, στο Almira Beach Bar στην Αγία Μαρίνα.

Τιμή εισόδου 10€

Η Ρένα Μόρφη γύρισε την πρώτη κινηματογραφική της ταινία, έβγαλε το νέο της granexito/ντουέτο με τον Μάρκο Κούμαρη των Locomondo, πήγε το ταξιδάκι της στην λατινική Αμερική να μαζέψει μουσική και ξεκινά την δροσερότατη καλοκαιρινή της περιοδεία.

Η ζαργάνα του Παγασητικού παίρνει μαζί της το απόλυτο σουξέ  «Όταν σου χορεύω», το εν καλπασμό «Φεύγεις Πάλι» το ρομαντικό «Αμάντομίο», την φρέσκια cumbia- «Θ΄Ανέβω να σε Βρω» που χορεύεται ήδη επίμονα, τις ασυνήθιστες διασκευές της αλλά και τα καινούργια της τραγούδια για να μας ταξιδέψει μπρoς και πίσω στο χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Το αστείρευτο ταλέντο των :

Λάμπη Κουντουρόγιαννη στην ηλεκτρική κιθάρα
Σπύρου Λιγκώνη στα ντραμς
Δημήτρη Μπαλογιάννη στην κλασική κιθάρα
Άγγελου Πολυχρόνουστα κρουστά
Χρήστου Σκόνδραστο μπουζούκι
Ορέστη Φαληρέα στο μπάσο

ενώνουν μαγικά Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμά, bachata και Τσιφτετέλι και μπαίνουν στην χρονομηχανή για να μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται.

Στον ήχο ο Αγαπητός Καταξάκης