Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε σημερα  το μεσημέρι η 9μελής συντονιστική επιτροπή του κινήματος πολιτών Ν. Ηρακλείου «Ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά» σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που ξεκίνησε πανελλαδικά με αφετηρία την Αθήνα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετείχαν ως μέλη της επιτροπής οι Νικήτας Δολαψάκης-πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανόλης Κουμαντάκης-πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Ανδρέας Λιανέρης-εκπρόσωπος Δικηγορικού Συλλόγου, Ανδρέας Μεταξάς-πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ηρακλείου, Μιχάλης Περυσινάκης-αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Γιώργος Σκουλατάκης-πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Μανόλης Σφυρής-πρόεδρος ΟΕΒΕΝΗ, Γιώργος Τζωρτζάκης-πρόεδρος ΟΑΣΝΗ.

Από τη συνάντηση απουσίαζε ο κ. Νίκος Μεντζίνης-πρόεδρος του Παραρτήματος ΑΔΕΔΥ Ν. Ηρακλείου.

Στη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε το έντονο ενδιαφέρον για τη στήριξη των εγχώριων προϊόντων και υπηρεσιών και αποφασίστηκε να καταρτιστεί ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Η συντονιστική επιτροπή θα συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα με τη συμμετοχή των υπόλοιπων φορέων – μελών του κινήματος, ώστε να συντονιστεί με τον καλύτερο τρόπο η καμπάνια ενημέρωσης των καταναλωτών για τα πολλαπλά οφέλη αυτής της προσπάθειας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook