Το απόγευμα της Παρασκευής 23 Αυγούστου η κηδεία των θυμάτων

Και ενώ όλοι στη Χρυσούπολη Καβάλας είναι σοκαρισμένοι από το διπλό φονικό, ο δράστης αναμένεται να περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το τοπικό proininews.gr ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ή αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα και όλα δείχνουν ότι σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος δράστης ισχυρίζεται ότι αντέδρασε επειδή – όπως υποστηρίζει – δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τα θύματα η μητέρα του. Μάλιστα, η πλευρά του δράστη διαψεύδει τα περί διαφωνίας για μια θέση στάθμευσης.

Για αυτό και μέχρι στιγμής είναι θολό το τοπίο όσον αφορά την αιτία του διπλού φονικού και για αυτό εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πρόκειται για δύο οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Οι διαφωνίες και διαμάχες τους περιγράφονται παλιές και συχνές.

«Τους έφαγα και τους δυο»

Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν για το φρικτό έγκλημα και για τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά. Ένας άντρας μιλώντας στο Center TV ανέφερε τα όσα του μετέφεραν άνθρωποι που ήταν στο σημείο που έγινε το διπλό φονικό.

«Πήρε το αμάξι και έφυγε. Ήλθε και εδώ κιόλας. Και τους λέει: “έφαγα τους δυο, θα πάω στην αστυνομία, θα γυρίσω και θα φάω κι εσένα” λέει σε κάποιον. Εκεί που είδε κάποιον… Δεν ξέρω ποιος είναι, ποιον συγκεκριμένα είδε.

Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο κόσμος σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής έπαθε πανικό και κλειδώθηκε στο σπίτι του μέχρι να σιγουρευτούν ότι ο δράστης συνελήφθη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook