Ξύπνησαν μνήμες της τραγωδίας του 2015 με τον Γερμανό πιλότο Αντρέας Λούμπιτζ, που για τον ίδιο λόγο, φέρεται να έριξε ένα αεροσκάφος της Germanwings πάνω στις Άλπεις, οδηγώντας, έτσι, στον θάνατο 150 ανθρώπους

Συναγερμός στην αεροπορική εταιρεία EasyJet, όταν ένας πιλότος της εντοπίστηκε να αναφέρει σε συνομιλίες με φίλους του, πως έχει «αυτοκτονικές τάσεις». 

Η είδηση αυτή ξύπνησε μνήμες της τραγωδίας του 2015 με τον Γερμανό πιλότο Αντρέας Λούμπιτζ, που για τον ίδιο λόγο, φέρεται να έριξε ένα αεροσκάφος της Germanwings πάνω στις Άλπεις, οδηγώντας, έτσι, στον θάνατο 150 ανθρώπους. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο πιλότος της EasyJet, σε συνομιλία του με φίλους του στην υπηρεσία online chat, WhatsApp, ανέφερε πως «η ζωή μου είναι σκα…, πιθανότατα θα αυτοκτονήσω». 

Η διοίκηση της EasyJet κινήθηκε άμεσα μετά τη γνωστοποίηση των συνομιλιών του πιλότου και του απαγόρευσε κάθε συμμετοχή σε πτήση της. Από εδώ και στο εξής, ο πιλότος θα υποβληθεί σε μια σειρά από ψυχολογικά τεστ για να διαπιστωθεί αν είναι ξανά έτοιμος, μετά από καιρό, να μπει σε πιλοτήριο αεροσκάφους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook