Την πρόκριση για τον τελικό των 400μ. μικτή ατομική εξασφάλισε το πρωί του Σαββάτου ο Απόστολος Παπαστάμος.

Με επίδοση 4:19.42 ο πρωταθλητής του ΝΟΧ πήρε την 4η θέση των προκριματικών και στοχευει στο δεύτερο μετάλλιό του στο Παγκσόμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Παρών στον τελικό των 400μ. μικτή ατομική θα είναι ο Απόστολος Παπαστάμος. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σημείωσε χρόνο 4:19.42, καταλαμβάνοντας την 4η θέση και πλέον αυτό που στοχεύει είναι η κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Ο Παπαστάμος είχε μια πολύ γρήγορη κούρσα και ουσιαστικά προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του αγωνίσματος, όπου αυτό που πλέον μένει να φανεί, είναι το τι μπορεί να καταφέρει. Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαστάμος έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. μικτή.

ΣΤΗΝ 11Η ΘΕΣΗ Ο ΚΑΧΡΗΣ

Μια εξαιρετική επίδοση σημείωσε ο Αλέξανδρος Κάχρης στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τερματίζοντας στην 11η θέση!

Ο Χανιώτης πρωταθλητής παρά το νεαρό της ηλικίας του κι ενώ αγωνιζόταν απέναντι σε μεγαλύτερους του κολυμβητές κατάφερε να ξεχωρίσει, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην αργή σειρά και 11η σε σύνολο.

Ο χρόνος του ήταν 8:04.23. Πρόκειται για μια επίδοση που επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυνατότητες για τον Κάχρη, ο οποίος έχει ακόμη ν’ αγωνιστεί στα 1500μ. ελεύθερο και 200μ. ύπτιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook