Τα συναισθήματά όσων βρίσκονται στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων για το σπουδαίο επίτευγμα του Απόστολου Παπαστάμου περιγράφει σε δήλωσή της η πρόεδρος Χαρούλα Μυλωνάκη.

Η κ. Μυλωνάκη εκφράζει παράλληλα τα θερμά της συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή εφήβων και τον προπονητή του Κώστα Τζιλιβάκη.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Μια λέξη, είναι συγκλονιστικά υπέροχο αυτό που συνέβη στη Βουδαπέστη… Υποκλινόμαστε μπροστά στον αθλητή, στη δύναμη της ψυχής του, μπροστά στον ακέραιο χαρακτήρα του, σε αυτό το οποίο βοήθησε και κατάφερε ο προπονητής μας, Κώστας Τζιλιβάκης. Θεωρώ ότι η δουλειά τόσων χρόνων, τόσο από την πλευρά του αθλητή και του προπονητή όσο και από το Ναυτικό Ομιλο, ο οποίος στέκεται δίπλα στους αθλητές και τα τμήματα του, φέρνει αποτελέσματα και αυτά είναι τα καλύτερα που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς.

Ο Κώστας Τζιλιβάκης είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και την τελευταία 20ετία, από την εποχή Λεντάρη και Μαχαίρα ακόμη, έχει στείλει αθλητές στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έφτασε η κορυφαία στιγμή, όπου ένας αθλητής του Ομίλου μας, με τη δύναμη της ψυχής που χαρακτηρίζει τον Απόστολο, ν’ ανέβει στην κορυφή του κόσμου με ένα φοβερό, με ένα ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ.

Είναι πολύ σπουδαίο ότι ο Απόστολος καταφέρνει σε αυτή την ηλικία να προκριθεί στην Ολυμπιάδα, πιάνοντας το όριο σε δύο αγωνίσματα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι του χρόνου δεν θα έχουμε έναν, αλλά δύο αθλητές στο Τόκιο. Το ελπίζουμε, το ευχόμαστε, είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι και θέλουμε να ελπίζουμε ότι η πολιτεία θα στρέψει πραγματικά το ενδιαφέρον της στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, γιατί εκεί γίνεται μια πραγματική και ουσιαστική δουλειά, να δώσει τη σημασία που πρέπει και να γίνει μια Ολυμπιακή προετοιμασία, ανάλογη των επιτυχιών που φέρνουν τα παιδιά μας. Είναι καιρός, έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις μας να γίνουν ένα διαμάντι, όπως τα διαμάντια που βγαίνουν μέσα από αυτές τις εγκαταστάσεις.

Θέλω να πω ένα θερμό ευχαριστώ στην Κολυμβητική Ομοσπονδία που διαπίστωσε μαζί με μας την αξία των δύο αθλητών μας και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η προετοιμασία τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να είναι η ανάλογη. Αποκορύφωμα ήταν η προετοιμασία την οποία παρείχε στους αθλητές μας στη Θεσσαλονίκη εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος, μιας και οι εγκαταστάσεις μας στο κολυμβητήριο δεν είχαν την φυσιολογική θερμοκρασία στην πισίνα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook