Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, με εξαίρεση τα παιδικά – όπως τα χαρακτήρισε – λάθη, δήλωσε για το φιλικό με τον ΟΦΙ ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο προπονητής των Χανίων δήλωσε σίγουρος ότι θα διορθωθούν αυτά τα λάθη στην πορεία και η ομάδα θα έχει την εικόνα που πρέπει με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Γι’ αυτή την περίοδο παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, αλλά θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά. Βλέπετε ότι κάνουμε “φτηνά” λάθη πίσω, αλλά είναι κάτι που θα διορθωθεί με τον χρόνο, δεν υπάρχει περίπτωση να μη διορθωθεί. Κάναμε περίπου 18 τελικές, είχαμε καλό ποδόσφαιρο και όσο περνάει ο καιρός θα φτιάχνει η εικόνα μας και θα διορθώνουμε τα αβίαστα και παιδικά λάθη».

Για το  αν υπήρξαν προβλήματα στην προετοιμασία και για το αν γίνουν περαιτέρω κινήσεις: «Είχαμε κάποιους τραυματισμούς στην προετοιμασία, αλλά και τα παιδιά αυτά θα επιστρέψουν (Ζιαμπάρης, Κάσσος, Χύσι) και έχουμε έτοιμες 1-2 κινήσεις για να κλείσουμε το ρόστερ. Παρόλο που είμαστε μία πολύ καινούρια ομάδα, το 60-70% είναι καινούριο, είμαστε σε καλό δρόμο και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε φτιάξει αυτό που θέλουμε και θα έχουμε πετύχει και τη χημεία και τη συνοχή της ομάδας. Σίγουρα θα δούμε καλύτερα πράγματα απ’ ό,τι βλέπουμε τώρα, όπου αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ελπιδοφόρο».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook