Η ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ σας ενημερώνει ότι τέσσερις προκηρύξεις, συνολικά 1.452 μονίμων θέσεων, βρίσκονται στη τελική ευθεία για έκδοση το προσεχές διάστημα: 

1. 758 θέσεις στους δήμους: έχει οριστικοποιηθεί η απόφαση για την έκδοσή της. Το ΑΣΕΠ είναι έτοιμο και περιμένει προχωρήσει το υπ. Εσωτερικών. Η διαδικασία για την έκδοσή της θα κινηθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

2. 200 θέσεις στο Λιμενικό: Απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έκδοσή της, δεδομένου ότι σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου αναγνωρίζει την ανάγκη ενίσχυσης του Σώματος.

3. 341 θέσεις στα Κοινωνικά Κέντρα: Εκτός από την πρόσληψη των μονίμων, θα κινηθούν οι διαδικασίες για την επιλογή επικουρικού προσωπικού.

4. 153 θέσεις  στα ΚΕΠ: Αναμένεται η έκδοση προκήρυξης για την ενίσχυση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Συνολικά, θα επιλεγούν 153 μόνιμοι υπάλληλοι, όλοι στην ειδικότητα Διεκπεραίωση Υποθέσεων Πολιτών (ΔΥΠ). Τα προσόντα που είναι απαραίτητα για την πρόσληψη είναι τα εξής:

• Γνώση χειρισμού Η/Υ σε βασικό επίπεδο
• Γνώση ξένων γλωσσών (επιπρόσθετη μοριοδότηση για γνώση πέραν της μίας)
• Εμπειρία – Προβλέπεται ειδική εμπειρία 15 μορίων ανά μήνα έως 60 μήνες και απλή εμπειρία (7 μόρια ανά μήνα έως 84 μήνες)
• Πιστοποιημένη γνώσης γραφής braille ή της νοηματικής γλώσσας για την διεκδίκηση ορισμένων θέσεων

Να σημειωθεί πως γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία και απολυτήρια για προσλήψεις στα ΚΕΠ.

Σε εξέλιξη είναι προκήρυξη 200 θέσεων στο δημόσιο τομέα μέσω ΑΣΕΠ που αφορούν συμβάσεις. Το Υπουργείο Πολιτισμού θα προχωρήσει σε 200 νέες προσλήψεις, μεταξύ αυτών θα πραγματοποιηθούν 4 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, 14 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηράκλειο και 2 στη Λότζια Ρεθύμνου. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν για 8 μήνες, 4 Πωλητές Εκμαγείων ΔΕ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, 14 Πωλητές εκμαγείων ΔΕ, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, Κνωσού και 2 Πωλητές Εκμαγείων ΔΕ στη Λότζια Ρεθύμνου.

Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων είναι από 28/08/2019 έως και 06/09/2019. Δείτε εδώ  το πλήρες αρχείο με την προκήρυξη.

Με γνώμονα τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται από τον ΑΣΕΠ για την συμμετοχή στις προκηρύξεις, δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο και χρήσιμο για όλους πρόγραμμα που υλοποιείται από την ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ (στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης ) στα Χανιά, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους ενήλικες (Άνεργοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Επαγγελματίες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Φοιτητές, Σπουδαστές και Μαθητές) να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό δεξιοτήτων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές  αλλά και στα Αγγλικά.

Στην Πληροφορική το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet)
• Επεξεργασία Κειμένου (Word)
• Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)
• Χρήση & Διαχείριση Αρχείων (Windows)
• Παρουσιάσεις (PowerPoint)
• Βάσεις Δεδομένων (Access)

και παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα, στις  δεξιότητες χειρισμού των Η/Υ. Επίσης αποτελεί το μοναδικό εξεταστικό κέντρο στα Χανιά που διεξάγει κάθε εβδομάδα εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης

Στα Αγγλικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ταχύρυθμο Τμήμα Ενηλίκων Lower (Β2) ή Proficiency (C2) με στόχο την απόκτηση της αναγνωρισμένης πιστοποίησης από το ΑΣΕΠ (TIE,TOEIC).

Η Memo Εκπαιδευτική στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα εκπαιδεύσει δωρεάν στο πρόγραμμα της Πληροφορικής όσους ενδιαφερόμενους θα έχουν εγγραφεί μέχρι 30/08/2019 στα τμήματα των Αγγλικών.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα έχουν αρχίσει και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική στα παρακάτω στοιχεία:

Κ. Χιωτάκη 8 – Α. Παπανδρέου 73134 Χανιά
Τηλ. 28210 54002 – 28210 54003
e-mail: [email protected]
www.memo.edu.gr
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook