Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Χανίων «Άγιος Ιωάννης»: Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών.

Η Φλόγα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών θα βρίσκεται στα Χανιά την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019. Η πορεία της θα ξεκινήσει από την Πλατεία Σοφ. Βενιζέλου (Δημοτική Αγορά) στις 19:00, αφού προηγηθεί η παραλαβή του αυτοκινήτου από τον μεγάλο χορηγό την ΕΤΑΝΑΠ στις 18:45, για να καταλήξει μέσω διαδρομής εντός της πόλης στο Γιαλί Τζαμισί στο Παλιό Λιμάνι.

Εκεί στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με τον Μάνο Παπαδάκη. Επίσης, η μεταφορά της φλόγας θα γίνει και “εν πλώ” παρέα με την Χανιώτικη μουσική παρέα Καθ’ωδών στις 19:30 μέσα στο Ενετικό λιμάνι.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η διάδοση του εθελοντισμού και ειδικότερα της εθελοντικής αιμοδοσίας, των βλαστοκυττάρων και του μυελού των οστών στην πόλη μας. Ο Σύλλογος απευθύνει “ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς όλους, φυσικά πρόσωπα, σχολεία, συλλόγους που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την εκδήλωση”.

Ο Σύλλογος θα διαθέτει δωρεάν μπλουζάκια και δάδες την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στην Πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου (Δημοτική Αγορά). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6974937983-Δέσποινα Ροδουσάκη, 6943488082-Μαρία Γιαννοπούλου και στο γραφείο μας 2821344233 για την καλύτερη εξυπηρέτηση ομάδων και συλλόγων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook