Εξιχνιάστηκαν οκτώ υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο.

Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Αφαίρεσαν, χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ

Επιπλέον, συνελήφθη 41χρονη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας δύο ανήλικοι ημεδαποί και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο ανήλικοι, στις 25 Αυγούστου είχαν διαπράξει συνολικά οχτώ κλοπές -διαρρήξεις, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε ακόμα μια υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε στις 22 Αυγούστου σε οικία σε περιοχή του Δήμου Χανίων, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 573,60 ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο και διάφορα αντικείμενα ως μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Συνελήφθη ακόμη 41χρονη ημεδαπή για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook