Συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών από τον Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων

Συγχαίρω θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές του Νομού μας που κατάφεραν  να ανταποκριθούν με επιτυχία στη πρώτη δύσκολη για τη ζωή τους δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Εύχομαι η ζωή σας να πλαισιώνεται πάντα από επιτυχίες όπως η σημερινή. Συμμεριζόμενος τη χαρά σας, σας εύχομαι  να δικαιώνεστε με τις επιλογές σας στο δρόμο που επιλέγετε να ακολουθείτε, να νιώθετε πάντοτε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Ως φοιτητές πια, αποτελείτε την ελπίδα για τον τόπο μας για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε.

Συγχαίρω επίσης και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς όπως και τους γονείς των μαθητών μας για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στους μαθητές μας σε όλη τη διάρκεια της μαθητικής τους πορείας.

Οι ευχές όμως αποδίδονται στο σύνολο των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Σ’ αυτό τον αγώνα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αυτό που μετράει δεν είναι η επιθυμία για νίκη και επιτυχία. Όλοι έχουν τέτοιες επιθυμίες. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά, για την εκπλήρωση της επιθυμίας και του στόχου της επιτυχίας.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook