Δεν έλειψαν τα παραπολιτικά στην μικρή τιμητική εκδήλωση που έγινε για τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Χανίων του οποίου προεδρεύει ο εκάστοτε Αντιπεριφερειάρχης.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος ερωτώμενος για το πότε θα ανακοινωθεί ο επόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. , δηλαδή ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, απάντησε πως οι ανακοινώσεις των νέων Αντιπεριφερειαρχών θα γίνουν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για την εκλογή του προεδρείου του Συμβουλίου, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Επίσης ο κ.Αρναουτάκης γνωστοποίησε πως μπορεί κ. Βουλγαράκης να μην θέλησε να είναι υποψήφιος για να «ξεκουραστεί» μετά από 9 χρόνια στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη, αλλά ο ίδιος έχει σχέδια για την αξιοποίησή του, τα οποία θα συζητήσουν.

Αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση του Γραμματέα του Πνευματικού Κέντρου Μανώλη Κελαιδή ο οποίος απευθυνόμενος στον κ.Αρναουτάκη, τάχτηκε υπερ της εκλογής των τοπικών Αντιπεριφερειαρχών και όχι του ορισμού τους 

Στην εκδήλωση παρέστησαν και ο απερχόμενος αλλά και ο νέος Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας και  Παναγιώτης Σημανδηράκης, με τον κ.Αρναουτάκη να μιλά για συνέχιση του έργου του κ.Βάμβουκα.

Τέλος αναμένεται η πρώτη συνεδρίαση και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων να γίνει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου για την εκλογή του προεδρείου και των μελών των επιτροπών, ενώ την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των Αντιδημάρχων από τον Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Πάντως μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία στην εκδήλωση του νέου δημοτικού συμβούλου Χανίων , μουσικού και καθηγητή μουσικής Γιάννη Γιαννακάκη, καθώς ο εκάστοτε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού είναι και αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook