Το Ηράκλειο είναι η διοικητική, αλλά τα Χανιά είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Κρήτης είπε ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα και στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Χανίων με την τωρινή του σύνθεση, πραγματοποιήθηκε μικρή τιμητική εκδήλωση για τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη και για τα 9 συνεχή χρόνια κατά τα οποία θήτευσε ως πρόεδρος του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου.

Παρουσία και του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, του απερχόμενου Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, του νέου Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη,  εργαζομένων και στελεχών του Πνευματικού Κέντρου και της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ο Γραμματέας του ΔΣ Μανώλης Κελαιδής αναφέρθηκε στην προσφορά του Πνευματικού Κέντρου και ειδικά του κ.Βουλγαράκη.

Αμέσως μετά του έδωσε ένα μικρό συμβολικό δώρο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους, ενώ ο κ.Βουλγαράκης  αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο «άνοιγμα» του Πνευματικού Κέντρου στην τοπική κοινωνία και σε όλους τους φορείς.

Στην προσφορά κ. Βουλγαράκη αναφέρθηκε και η πρώην Αντιδήμαρχος Χανίων και πρώην αντιπρόεδρος του ΔΣ κα Βαρβάρα Περράκη, ενώ ο Περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης επεσήμανε πως στο πρόσωπο του κ.Βουλγαράκη τιμάται όλη η Περιφέρεια Κρήτης και δεσμεύτηκε για συνέχιση της στήριξης του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook