Ο πρώην Δήμαρχος Γόρτυνας είχε καταθέσει ένσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο εις βάρος του Νίκου Σχοιναράκη και η οποία έγινε δεκτή με αποτέλεσμα να μένει εκτός Δημαρχίας.

Ένα 24ωρο μετά την ορκωμοσία του Μιχάλη Κοκολάκη στον Δήμο Γόρτυνας, ο τελευταίος χάνει την θέση του Δημάρχου καθώς το Διοικητικό Πρωτοδικείο έκρινε ότι δεν είχε δικαίωμα να είναι υποψήφιος λόγω του ότι είχε με τον Δήμο Γόρτυνας, ενεργή σύμβαση ως εργολάβος. 

Πλέον στον Δήμο Γόρτυνας έρχονται τα πάνω - κάτω ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα, οι πληροφορίες του Flashnews αναφέρουν πως εκείνος που αναλαμβάνει χρέη Δημάρχου είναι ο πρώτος σε σταυρός δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του Μιχάλη Κοκολάκη.

Ακόμα υπάρχει το σενάριο να παραιτηθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης και να προκηρυχθούν, εκ νέου, εκλογές.

Ο κ. Κοκολάκης θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα για την αναίρεση της απόφασης που τον θέτει εκτός του δημαρχιακού θώκου και σύμφωνα με πηγές του Flashnews.gr θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook