Βαθιά θλίψη στο χανιώτικο ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η απώλεια της Αναστασίας Τσαγκαράκη, συζύγου του παλαίμαχου διαιτητή Α’ Εθνικής Γιώργου Τσαγκαράκη και μητέρα του εν ενεργεία διαιτητή Πέτρου Τσαγκαράκη. 

Αρκετές είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την 59χρονη εκλιπούσα. Αναλυτικά:

ΕΠΣ Χανίων

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, στο άγγελμα του θανάτου της συζύγου του Εκπαιδευτή Διαιτησίας της Ε.Δ. της Ενώσεως κ. Τσαγκαράκη Γεωργίου και μητέρας του Διαιτητή Τσαγκαράκη Πέτρου, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλειά της και τους συλλυπούνται θερμά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σύνδεσμος Διαιτητών:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τσαγκαράκη, για την απώλεια της συζύγου του. 

Στη μνήμη της θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων. 

Χανιά 31-8-2019

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Γιαννακάκης Παναγιώτης    Δεδότσης Δημοσθένης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ:

Το Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του παλαίμαχου διαιτητή Γιώργου Τσαγκαράκη για την απώλεια της συζύγου του Αναστασίας, καθώς και στα παιδιά του, Πέτρο και Ρίκα για την μητέρα τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Ασπίδα Ναυστάθμου Κρήτης:

Η οικογένεια της Ασπίδας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Τσαγκαράκη για τον χαμό της μητέρας και συζύγου.

Καλό ταξίδι…

Κορωνίδα Βάμου:

Το Δ.Σ. του ΑΣΑ ΚΟΡΩΝΙΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Γ. Τσαγκαράκη και Π. Τσαγκαράκη για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του και μητέρας του, αντίστοιχα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Θησέας:

Ο Θησέας Περιβολίων εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Γιώργο Τσαγκαράκη και την οικογένειά του για το χαμό της αγαπημένης του συζύγου και μητέρας, Αναστασίας.

Λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό το πολύ δυσάρεστο γεγονός, αλλά κι επειδή η μοίρα χτυπά για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό διάστημα την οικογένεια του Γιώργου Τσαγκαράκη. Ευχόμαστε στον ίδιο και τα δύο του παιδιά, κουράγιο και καλή δύναμη

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook