Αίσιο τέλος είχε η ιστορία του σκυλάκου από την Κρήτη, τον οποίον είχε δέσει στο αυτοκίνητό του ηλικιωμένος και τον έσερνε.

Ο Γκούφης, όπως τον ονόμασαν, βρίσκεται πλέον στο σπίτι Σκεπετζάκη Γιάννη, ο οποίος θα τον φιλοξενήσει μέχρι να υιοθετηθεί.

Δείτε τι αναφέρει η φιλοζωική ομάδα Niazomai Εθελοντική Φιλοζωική Ομάδα Ρεθύμνου Κρήτης στη σελίδα της στο Facebook:

Την ιστορία του από χθες την ξέρει όλη η Ελλάδα, αφού εντοπίστηκε δεμένος στον προφυλακτήρα ενός εν κίνησει αυτοκίνητου να τρέχει στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό Κουφή Ρεθύμνου. Ο ηλικιωμένος κάτοχος του οχήματος ισχυρίστηκε ότι είναι αδέσποτος που βρήκε στο χωράφι του και τον μετέφερε 100 μέτρα πιο πέρα για να μη φάει πρόβατα και τον σκοτώσουν. Και ότι δεν μπορούσε να τον βάλει μέσα στο όχημα.

Ακολούθησαν καταγγελίες κλπ. Από σήμερα το πρωί ο Γκούφυ, από την Κούφη Ρεθύμνου, είναι στα χέρια μας ασφαλής και όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι ένας κούκλος. Βέβαια φοβισμένος και ταλαιπωρημένος. Τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ήταν γεμάτος τσιμπούρια και με πληγή από αλυσίδα στο λαιμό, σημάδι ότι ζούσε δεμένος. Ευτυχώς οι εξετάσεις του είναι καλές, 3 χρόνων περίπου και 30 κιλά.

Ο Γκούφυ ξεκινάει μια νέα ζωή με τη βοήθεια του Σκεπετζάκη Γιάννη που δέχτηκε να τον φιλοξενήσει παρόλο που έχει πάρα πολλά σκυλιά. Τον ευχαριστούμε. Κοινοποιήστε να βρεθεί η οικογένεια που θα του προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που του αξίζει. Θα δοθεί όπως ορίζει ο νόμος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook