Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Χανίων, ανάμεσα σε ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Πανακρωτηριακό.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της νέας σεζόν για την ΕΠΣΧ θα διεξαχθεί την Τετάρτη (04/09, 19:00) στα Περιβόλια.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Κώστας Κωνσταντινίδης (πρόεδρος ΕΠΣΧ): «Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς 2019-2020. Εύχομαι οι δύο ομάδες να μας εκπροσωπήσουν επάξια στη Γ’ Εθνική και γιατί όχι να διεκδικήσουν και κάτι παραπάνω εφόσον υπάρχουν τα εχέγγυα και οι προϋποθέσεις. Εύχομαι και προτρέπω όλοι να δουν το παιχνίδι ως γιορτή, γιατί είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν και μόνο ως γιορτή μπορεί να το εκλάβει κάποιους. Τους θερμοπαρακαλώ να εστιάσουν όλες τους τις προσπάθειες και την ενέργεια στο να βγάλουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα για εμάς που θα είμαστε στις κερκίδες. Να απολαύσουμε έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα, όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια όλοι οι τελικοί, είτε Σούπερ Καπ, είτε Κυπέλλου της Ενωσης μας. Καλούνται την Τετάρτη (04/09, 19:00) όλοι οι αγνοί φίλαθλοι, όλοι όσοι θέλουν να απολαύσουν ένα υγιές παιχνίδι, στα Περιβόλια, για να κάνουμε όλοι μαζί παρέα και να δούμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Να ευχηθώ καλή τύχη σε όλους, υγεία για την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά και εύχομαι το τέλος αυτής της χρονιάς να μας βρει όλους παρόντες και δευτερευόντως έχοντας εκπληρώσει τους στόχους που έχουμε θέσει για τους εαυτούς μας και τις ομάδες μας».

Γιώργος Κόλτζος (προπονητής Πανακρωτηριακού): «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρικά χρονιά σε όλες τις ομάδες, είτε επαγγελματικές, είτε ερασιτεχνικές, που εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο των Χανίων. Ευχή μου είναι τη νέα χρονιά το ποδόσφαιρο των Χανίων να εκπροσωπείται από μία ομάδα στη Super League, που θα είναι τιμή για το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Οσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης (04/09) είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα παιχνίδι στο οποίο θα υπάρχει το “ευ αγωνίζεσθε”, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Το ΣΥΝΚΑ και ο Πανακρωτηριακός είναι δύο ομάδες που γράφουν τη δική τους ιστορία τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα διακυβεύεται ένα τρόπαιο, αλλά είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σαφώς και το ΣΥΝΚΑ είναι το φαβορί του αγώνα. Αυτό που θέλω να δω από τη δική μας ομάδα είναι η νοοτροπία απ’ όλα τα παιδιά σε μία νέα προσπάθεια που γίνεται. Οπως γνωρίζετε είμαι ακριβώς στην ομάδα μία εβδομάδα και προσπαθώ να περάσω κάποια πράγματα και μία δική μου νοοτροπία και φιλοσοφία στον Σύλλογο. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του ΣΥΝΚΑ, στον Αστέριο Θέμελη, στη διοίκησή του που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει βήματα προόδου στο ποδόσφαιρο και έχουν σταθεροποιήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική».

Για το αν έχρισε φαβορί το ΣΥΝΚΑ λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας στη Γ’ Εθνική: «Σίγουρα για το ότι έχει δύο χρόνια παρουσίας στη Γ’ Εθνική, άσχετα αν την πρώτη χρονιά υποβιβάστηκε. Πέρσι έκανε μία καταπληκτική πορεία. Εχει ενισχυθεί αρκετά, έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του και σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητας του ΣΥΝΚΑ είναι πολύ περισσότερος από τον δικό μας. Παρ’ όλα αυτά όπως είπα θέλω να δω τη νοοτροπία τη δική μας. Εχουμε ικανότατους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για να περάσω κάποια πράγματα που θα περνούσα αν την είχα την ομάδα 30 ή 40 μέρες. Αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα υπερβάλουν εαυτούς και θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, πάνω απ’ όλα μέσα σε αθλητικά πλαίσια».

Αστέριος Θέμελης (προπονητής ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ): «Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Είναι τιμή και χαρά που είμαι δεύτερη φορά στον ίδιο θεσμό. Φέτος γίνεται ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων, που είναι μέσα στην πόλη των Χανίων. Θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, στο οποίο δεν νομίζω ότι είμαστε το φαβορί. Οταν υπάρχει ένα παιχνίδι και ένας τελικός δεν υπάρχει φαβορί. Προετοιμαζόμαστε κάθε μέρα και γι’ αυτό το παιχνίδι και για το επόμενο (με Πανθηραϊκό) που έρχεται και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτό που κάναμε φέτος στην ομάδα είναι ότι κρατήσαμε κατά το 70-80% το περσινό ρόστερ και ενισχυθήκαμε με 5-6 έμπειρους παίκτες, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Εχουμε στα πόδια μας ένα επίσημο παιχνίδι, την πρόκριση του Κυπέλλου επί του Αχαρναϊκού. Είναι ένα σημαντικό γεγονός το οποίο κυρίως θα βοηθήσει στον ψυχολογικό παράγοντα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Ο θεσμός του Σούπερ Καπ είναι γιορτή για την πόλη των Χανίων και ο κόσμος πρέπει να ανταποκριθεί. Να έρθει να απολαύσει και από τις δύο πλευρές ένα ανοικτό παιχνίδι, όμορφο, με επιθετικό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Να ευχηθώ στον φίλο μου τον Γιώργο Κόλτζο καλή αρχή και στον Πανακρωτηριακό καλή χρονιά, καλή επιτυχία και εύχομαι και του χρόνου οι δύο ομάδες να βρίσκονται στην ίδια κατηγορία, κάνοντας μία πολύ καλή πορεία».

Για το ότι ακολουθεί το ματς Κυπέλλου και αν ρίξουν το βάρος εκεί οι παίκτες: «Εχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι της διαχείρισης. Προσπαθούμε να προστατεύουμε τους παίκτες μας και μέχρι τώρα, δόξα τον Θεό, έχουν πάει όλα καλά. Την Τετάρτη θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή για εμάς και την Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Θέλουμε και στα δύο παιχνίδια να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είμαι προπονητής που διαλέγω. Κάθε ματς πάω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και το ίδιο κάνουν και οι παίκτες μου».

Στέφανος Βασιλομιχελάκης (ποδοσφαιριστής Πανακρωτηριακού):  «Θα γίνει ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Θέλω να πω καλή επιτυχία στην ομάδα του ΣΥΝΚΑ. Εύχομαι του χρόνου και οι δύο ομάδες να βρίσκονται στην ίδια κατηγορία και να έχουν μία καλή πορεία».

Γιάννης Μποτωνάκης (ποδοσφαιριστής ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ): «Εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα χρόνια για όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές σε όλα τα αθλήματα. Την Τετάρτη είναι και για τις δύο ομάδες ένα παιχνίδι γιορτή, που έχει ένα μεγάλο κίνητρο, το Σούπερ Καπ. Νομίζω ότι θα παίξουμε και οι δύο ομάδες καλό ποδόσφαιρο, ανταγωνιστικό και ο κόσμος θα ευχαριστηθεί όλο τον αγώνα. Είναι μία δύσκολη περίοδος και για τις δύο ομάδες, γιατί βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και σίγουρα και οι δύο ομάδες δεν θα είναι όπως θα εμφανιστούν μέσα στη χρονιά, βρίσκουμε τα πατήματά μας και οι δύο. Να ευχηθώ καλή αρχή στον νέο προπονητή του Πανακρωτηριακού».

Μιχάλης Κελάκης (παράγοντας Πανακρωτηριακού): «Είναι ένας ιερός θεσμός, γιατί τα έσοδα ξέρετε πού καταλήγουν. Γι’ αυτό καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να δει και ποδόσφαιρο, που πιστεύω να είναι αντάξιο των δύο ομάδων που θα εκπροσωπήσουν τα Χανιά στη Γ’ Εθνική. Να ευχηθώ και στην ομάδα του ΣΥΝΚΑ, την οποία θεωρούμε φιλικό σωματείο, και στη δική μας να πάμε καλά φέτος στο πρωτάθλημα, να έχουν υγεία οι ποδοσφαιριστές πάνω απ’ όλα και να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο των δύο ομάδων».

Γιάννης Χατζάκης (παράγοντας ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ): «Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΧ για τη διοργάνωση, που τα τελευταία χρόνια την κάνει με απόλυτη επιτυχία και το ίδιο είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και φέτος. Να δώσω συγχαρητήρια στον Πανακρωτηριακό για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και ευχόμαστε να εκπληρώσει τους στόχους της και του χρόνου να παραμείνει στην κατηγορία για να έχουμε δύο χανιώτικες ομάδες στη Γ’ Εθνική. Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή και θα πρέπει όλοι να το ευχαριστηθούν, οι διοικήσεις, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι. Να μη χτυπήσει κάποιος ποδοσφαιριστής και να φύγουν όλοι από το γήπεδο μια χαρά και υγιείς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook