Με αποκλειστική ενασχόληση τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας, η ΑΕΝΑΟΣ πρωτοπορεί εδώ και αρκετά χρόνια, αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα δραστηριοποιείται στον τομέα των ΑΠΕ από το 1998. Με αποκλειστική και αδιάλειπτη ενασχόληση, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Παράλληλα, με γνώμονα την εξωστρέφεια, η ΑΕΝΑΟΣ έχει καταφέρει να αποκτήσει διεθνή δραστηριότητα στην νοτιανατολική Ευρώπη και στις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Φέτος, η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα θα συμμετέχει στην 84 Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δίνοντας έμφαση στις νέες επενδυτικές ευκαιρίες μέσω των φωτοβολταικών και αιολικών σταθμών. Το χαμηλό κόστος κατασκευής, λόγω της μεγάλης πτώσης των τιμών των Φ/Β συλλεκτών, αλλά και η σταθερότητα στην αγορά ενέργειας, διασφαλίζουν κατά συνέπεια εγγυημένες τιμές πώλησης KWH και αποτελούν συνθήκες για υγιή και βιώσιμη πλέον επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, η ισχύουσα νομοθεσία απλοποιεί αρκετά τις διαδικασίες και δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον για σταθμούς έως 1 MW.

Σε σχέση με του αιολικούς σταθμούς αξίζει να σημειωθεί ότι για εγκατεστημένη ισχύ έως 3 MW, η αδειοδότητση είναι σχετικά γρήγορη και δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν θέσεις με καλό αιολικό δυναμικό και μικρής έκτασης.

Κλείνοντας δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τις Ενεργειακές Κοινότητες μέσω των οποίων όλες οι επενδύσεις γίνονται πιο ελκυστικές λαμβάνοντας επιπλέον προνομία!

Αυτοπαραγωγή (Net-Metering), Ηλιακή Άντληση, Αυτόνομα Συστήματα, Λειτουργία και Συντήρηση, Βιομηχανικοί Συσσωρευτές κ.α., παραμένουν δραστηριότητες που η ΑΕΝΑΟΣ κατέχει και υποστηρίζει με συνέπεια, εδώ και πολλά χρόνια.

Όραμα: η μέγιστη αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για τον άνθρωπο και την φύση.

ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα
Λ. Ηρακλείου 44, Ανω Πατήσια, Αθήνα: +30 210 2756802
Λ. Ικάρου 79Α, Ηράκλειο Κρήτης: +30 2810 300270

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook