“Το έργο του αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη τόσο για εμάς, όσο και για τους ανθρώπους που τον αγαπούν. Έτσι θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε”

Με μια συγκινητική ευχαριστήρια επιστολή, τα παιδιά του Μανώλη Σκουλάκη, ο Γιώργος, η Ηλιάνα, η Ναταλία και η Ιωάννα, ευχαριστούν όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν στο πόνο που βιώνουν μετά την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα καθώς και όσους τίμησαν με δράσεις τη μνήμη του, ως ένδειξεη αναγνώρισης του ακέραιου χαρακτήρα και της αγάπης του Χανιώτη πολιτευτή για τον τόπο και τους συνανθρώπους του.

Στην επιστολή τα παιδιά του Μανώλη Σκουλάκη σημειώνουν:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι τίμησαν τον πατέρα μας, είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε όσοι με τη σκέψη και τα μηνύματά τους στάθηκαν δίπλα μας στο βαρύτατο πένθος μας. Τα συναισθήματα και οι ενέργειες αυτές απαλύνουν τον πόνο μας και αποτελούν το επισφράγισμα της αναγνώρισης του ακέραιου χαρακτήρα και της αγάπης του πατέρα μας για τον τόπο και τους συνανθρώπους του. 

Ειδικότερα, ευχαριστούμε τη Βουλή των Ελλήνων για την τιμή που του απέδωσε. Ευχαριστούμε θερμά όλη την τοπική αυτοδιοίκηση, και ιδιαίτερα τους δήμους Χανίων και Κισάμου για τις πρωτοβουλίες που πήραν, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του. Ευχαριστούμε, επίσης, το Αννουσάκειο Ίδρυμα, καθώς και όλους τους φορείς και τους πολίτες, που με δωρεές και άλλες σημαντικές ενέργειες εξέφρασαν την εκτίμηση και την αγάπη τους προς τον πατέρα μας. Τέλος, ευχαριστούμε όλους εκείνους, που ενήργησαν, ώστε να δημιουργηθεί ο Σύλλογος Φίλων Μανώλη Σκουλάκη, με σκοπό να κρατηθεί ζωντανό το έργο του.

Ο Μανώλης Σκουλάκης ήταν ένας εργάτης του τόπου και των ανθρώπων του, που αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια και εντιμότητα για όλα όσα πίστευε. Η αγάπη που έπαιρνε όλα αυτά τα χρόνια από τους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τους συμπολίτες του, τον συνόδευσε και στο τελευταίο του ταξίδι. 

Το έργο του αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη τόσο για εμάς, όσο και για τους ανθρώπους που τον αγαπούν. Έτσι θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε.

Τα παιδιά του,
Γιώργος, Ηλιάνα, Ναταλία, Ιωάννα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook