Την έναρξη εγγραφών για την Ακαδημία ΑΟΧ-Κρ. Αστέρας γνωστοποίησαν η ΠΑΕ Χανιά και ο σύλλογος του Βαμβακόπουλου. 

Η Ακαδημία θα εδρεύει στα γήπεδα της Μοναχής Ελιάς και θα λειτουργήσει τμήματα όλων των αναπτυξιακών ηλικιών (Κ6-Κ8-Κ10-Κ12-Κ14).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά και ο Α.Π.Σ. Κρητικός Αστέρας ανακοινώνουν την έναρξη εγγραφών για την κοινή Ακαδημία τους ΑΟ Χανιά-Κρ. Αστέρας.

Θα λειτουργήσουν τμήματα όλων των αναπτυξιακών ηλικιών (Κ6-Κ8-Κ10-Κ12-Κ14), τα οποία θα έχουν έδρα και θα κάνουν προπονήσεις στα γήπεδα της Μοναχής Ελιάς.

Με διπλωματούχους προπονητές, ενιαίο πρόγραμμα, όραμα και πλήρη υλικοτεχνική υποστήριξη βάζουμε στόχο να δημιουργήσουμε ανθρώπους με αξίες και ιδανικά και αθλητές υψηλού επιπέδου για τα Χανιά μας.

Σε αυτό το ελπιδοφόρο ξεκίνημα μέσω του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, για την ευρύτερη συνεργασία με τις ομάδες του νομού, όσον αφορά το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και την αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών, καλούμε όλους τους Χανιώτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Πληροφορίες-εγγραφές στα τηλέφωνα 6988150303 (Νεκτάριος Μαρκουλάκης) και 6972241490 (Γιώργος Ξηρουχάκης) και καθημερινά στη Μ. Ελιά, τις ώρες 18:00-19:30.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook