Τους νέους αντιδημάρχους Ηρακλείου όρισε το μεσημέρι της Τρίτης ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.

–Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου Γεώργιος Σισαμάκης.

  -Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας Γεώργιος Καραντινός.

–Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας & Περιβάλλοντος Κων/νος Βαρδαβάς.

–Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη.

–Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ειρήνη Παπαδάκη Σκαλίδη.

 -Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς, Νικόλαος Αγγελάκης.

–Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρασίνου & Καθημερινότητας, Ιωάννης Αναστασάκης.

–Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού και Εθελοντισμού Αριστέα Πλεύρη

Αναπληρώτρια Δημάρχου η αντιδήμαρχος κ. Αριστέα Πλεύρη και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος της,  ο αντιδήμαρχος  κ. Γεώργιος Καραντινός.

Με αφορμή τον ορισμό των Αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Ηρακλείου δήλωσε σχετικά:

«Ξεκινάμε την καινούργια αυτοδιοικητική περίοδο, έχοντας την αποφασιστικότητα, το σχέδιο και πλέον την εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα του Δήμου μας.

Το νέο δημοτικό σχήμα αποτελείται από στελέχη που δοκιμάστηκαν, κατά την γνώμη μου επιτυχώς, στην διοίκηση του Δήμου τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και από  στελέχη που έχουν τις ικανότητες και την διάθεση να συνεισφέρουν στην υλοποίηση του κοινού μας οράματος. 

Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύσκολο έργο. Η καθημερινότητα είναι αμείλικτη και δεν υπάρχει ούτε μια μέρα για χάσιμο. Όμως είμαστε αισιόδοξοι. Θέσαμε τις βάσεις την προηγούμενη πενταετία ώστε το Ηράκλειο να γίνει Μητροπολιτικό Κέντρο της Μεσογείου όπως το ονειρευόμαστε.  Συνεχίζουμε, λοιπόν, την δουλειά που έχουμε ήδη ξεκινήσει.  Και συνεχίζουμε όλοι μαζί, όχι μόνο οι Αντιδήμαρχοι.  Με την συνεργασία των Υπηρεσιών και των εργαζομένων του Δήμου, καθώς και των φορέων της πόλης, την εποικοδομητική παρουσία και τις προτάσεις όλων των παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου τις οποίες θα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας,  και κυρίως με την στήριξη των δημοτών, οι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και πρόσφατα και μας ανέδειξαν εκ νέου σε δημοτική αρχή,  πιστεύω ακράδαντα ότι θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε το Ηράκλειο εκεί που του αξίζει».

Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση με όλες τις αρμοδιότητες