Τμήματα για όλες τις ηλικές και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΑΕΚ. Τα μυστικά του ποδοσφαίρου για παιδιά και εφήβους που αναζητούν την ψυχαγωγία και διαθέτουν στόχους και φιλοδοξίες.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, από το 2007 που ξεκίνησε την λειτουργία της, έχει καταφέρει να αναδειχτεί σε ένα από τα πλέον δυναμικά ποδοσφαιρικά σωματεία, στο νομό Χανίων.

Η σοβαρή δουλειά των τμημάτων υποδομής, το έμπειρο τεχνικό και ιατρικό team, καθώς και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, αποτελούν πόλο έλξης για δεκάδες μικρούς, φιλόδοξους ποδοσφαιριστές.

Αυτήν την περίοδο, στην Ακαδημία αθλούνται περίπου 200 αθλητές. Η Ακαδημία δέχεται παιδιά από 4–15 ετών τα οποία και στελεχώνουν τα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων Κ16, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8 και Κ6.

Τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας συμμετέχουν κάθε χρόνο στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Ε.Π.Σ.Χ.).

Επίσης, υπάρχει συνεχής συνεργασία και προώθηση ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Άρη Σούδας.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας συνεργάζεται με τις Σχολές Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ (AEK FC DEVELOPMENT NETWORK), ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα που λειτουργεί υπό την αιγίδα και την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. AEK.”. Αποστολή του δικτύου είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού. Η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του δικτύου πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι εξ αυτών προωθούνται στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες της ΑΕΚ.

Οι εγγραφές στα τμήματα Υποδομών  της Ακαδημίας θα γίνονται καθημερινά από Σεπτέμβριο-Μάιο στο Γήπεδο Σούδας από 18:30-21:00.

ΣΤΟΧΟΙ: Ψυχαγωγία των αθλητών, ανάπτυξη ποδοσφαιρικών φυτωρίων, διαπαιδαγώγηση των αθλητών γύρω από τις αξίες που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός, σχεδιασμός αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που θα προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες στους αθλητές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ένταξη σε ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών που εκπονείται, καθοδηγείται και επιβλέπεται από το προπονητικό και επιστημονικό προσωπικό του AEK FC DEVELOPMENT NETWORK: συμμετοχή σε ποδοσφαιρικές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων με εξειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις, τακτικές ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς των αθλητών.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Διπλωματούχοι σχολών UEFA/ΕΠΟ – Προπονητής τερματοφυλάκων – Γυμναστής ΤΕΦΑΑ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Ιατρός προπονήσεων, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Φυσιοθεραπεύτρια

Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου για τα τμήματα Υποδομών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας, είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 (στο Γήπεδο Σούδας από 18:30-21:00).

Τα τμήματα για τη φετινή σεζόν, είναι τα παρακάτω:
Τμήματα Κ6 (2014-15)
Τμήματα Κ8 (2012-13)
Τμήματα Κ10 (2010-11)
Τμήματα Κ12 (2008-09)
Τμήματα Κ14 (2006-07)
Τμήματα Κ16 (2004-05)

Περιλαμβάνονται εργομετρικές μετρήσεις αθλητών και τακτικές ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς.

Το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας www.arissoudas.blogspot.com

Υπεύθυνος Ακαδημίας: Παπαγεωργίου Αντώνης

Γήπεδο Σούδας, 73200 Σούδα l Τηλ. 6972216024

e-mail: [email protected] l www.arissoudas.blogspot.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook