Σε εξέλιξη το 5ο SYM ROAD TRIP THEHD300NATIONSTRIP 2019 με την συμμετοχή της εταιρείας MORTOGLOU BIKES

Για 5η συνεχή χρονιά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. διοργανώνει το SYM ROAD TRIP. Ένα 10ήμερο test event για τους αναβάτες αλλά και τα 25 ολοκαίνουργια HD300, από μέλη του δικτύου της SYM στην Ελλάδα, που θα διανύσουν περισσότερα από 2.500 χλμ. σε 10μέρες.

Τα HD300 θα ξεκινήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου από τα Μετέωρα και θα μεταβούν από την Ελλάδα στην Ιταλία με πλοίο. Τις τέσσερις πρώτες ημέρες θα διανυθούν περίπου 700 χλμ. στη γειτονική χώρα, ενώ οι συμμετέχοντες θα δουν από κοντά και τον αγώνα F1 στην πίστα της Μόντσα (Monza).

Την 5η ημέρα, το καραβάνι θα περάσει στην Ελβετία και την αμέσως επόμενη σε Αυστρία και Γερμανία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τα HD300 θα επισκεφθούν πολλά αξιοθέατα και θα περάσουν από πολλές χώρες. Την 8η ημέρα τα 25 HD θα επιστρέψουν στην Ιταλία, ενώ την 9η θα φτάσουν στο λιμάνι της Ανκόνα (Ancona) όπου θα πάρουν το πλοίο της επιστροφής για Ηγουμενίτσα. Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου με τους συμμετέχοντες να ακολουθούν ο καθένας το δρόμο της επιστροφής, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το 2020.

Στο 5ο SYM ROAD TRIP συμμετέχει και η χανιώτικη εταιρεία MORTOGLOU BIKES, κεντρικός συνεργάτης της εταιρείας SYM DAYTONA ZONDES για το Ν. Χανίων, με κάθετη μονάδα πωλήσεων, εξουσιοδοτημένο service και ανταλlακτικά, όπου από το 2016 έχει επεκταθεί και στον κλάδο της ενοικίασης μοτοσυκλετών, scooter και ATV.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του HD300NATIONSTRIP – 2019 , θα βρείτε στην ιστοσελίδα  https://hdtrip2019.sym.gr/ ενώ κατά τη διάρκειά του, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook