Αν ψάχνατε ένα επιπλέον κίνητρο για να ξεκινήσετε τη γυμναστική, τώρα σας το προσφέρουν τα Yava… αλλά προσοχή, μόνο για τελευταία φορά. Επωφεληθείτε από την ανεπανάληπτη προσφορά και τα ειδικά προνόμια εγγραφής.

To να εντάξεις τη γυμναστική και τις υπηρεσίες ευεξίας στην καθημερινότητά σου, σίγουρα είναι το καλύτερο δώρο για την υγεία σου. Πολλοί όμως από εσάς σκέφτεστε πως ένα υγιές σώμα έχει κόστος και φυσικά δεν είναι κατάλληλες εποχές για έξοδα. Τα Yava Fitness Centers λοιπόν, η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα και φέτος σου κάνουν το ουσιαστικότερο δώρο για την υγεία σου στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς. Σου «χαρίζουν»… ναι καλά διαβάσατε… ετήσια συνδρομή γυμναστικής που μπορεί να ξεκινήσει μόλις από 38€, ενώ σου δίνουν τη δυνατότητα να επενδύσεις στο σώμα σου και για τα επόμενα χρόνια!

Πήρατε λοιπόν τη μεγάλη απόφαση να γραφτείτε γυμναστήριο κι αρχίσατε έρευνα αγοράς; Κακώς διότι δεν χρειάζεται. Τα Yava για τελευταία φορά φέτος τα δίνουν κυριολεκτικά όλα σε μια υπερπροσφορά που πρέπει οπωσδήποτε να προλάβετε!

Ο μεγαλύτερος όμιλος γυμναστηρίων στην Ελλάδα μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου προσφέρει σε όλους ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 48 ευρώ. Αγοράζοντας τη συγκεκριμένη προσφορά, κερδίζεις παράλληλα την εγγραφή (αξίας 30 ευρώ), προνομιακές εκπτώσεις σε μοναδικές καινοτόμες υπηρεσίες του δικτύου, επιπλέον δωρεάν ετήσιες συνδρομές, και πολλά – πολλά δώρα ! Ε… τι άλλο θέλεις;

Προσοχή όμως… Η υπερπροσφορά ισχύει μόνο για αγορές που θα γίνουν τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 εντός των γυμναστηρίων σε όλη την Ελλάδα αλλά εάν δεν θέλεις να περιμένεις στην ουρά, μπορείς τώρα να εξασφαλίσεις  νωρίτερα την εγγραφή σου στην προνομιακή τιμή των 48€ online εδώ αυστηρά μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου. Σημείωσε ότι εάν είσαι ήδη ενεργό μέλος των YAVA, η συνδρομή σου θα ισχύει μετά τη λήξη της προηγούμενης.

Άκου και αυτό: να ξέρεις ότι μόνο για φέτος έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις ετήσιες συνδρομές στην ίδια τιμή και για τα επόμενα χρόνια, και για όσα χρόνια θες! Και φυσικά όχι μόνο για σένα, αλλά και για τους φίλους σου, την οικογένειά σου, την κοπέλα σου, τους γνωστούς σου… Α δεν τελειώσαμε… εάν αγοράσεις συνδρομή για 4 χρόνια, κερδίζεις ένα ακόμα έτος πρόσβασης στο γυμναστήριο της επιλογής σου δωρεάν, δηλαδή η ετήσια συνδρομή σου ανέρχεται σε 38€! Εάν αγοράσεις συνδρομή για 3 χρόνια έχεις επιπλέον 6 μήνες δωρεάν, δηλαδή 3,5 χρόνια !

Δωρεάν μήνες ελεύθερης πρόσβασης στο γυμναστήριο της επιλογής σου μπορείς επίσης να κερδίσεις επιπλέον μέσω των φίλων σου! Kατά την εγγραφή σου θα παραλάβεις 4 δωροκάρτες, τις οποίες θα δώσεις σε φίλους και γνωστούς για να επωφεληθούν κι εκείνοι της προνομιακής τιμής των 48€. Για κάθε 3 άτομα που θα εγγραφούν μέσω των Gift Cards που έδωσες, επιπλέον 6 μήνες θα προστεθούν στη συνδρομή σου. Για κάθε 4 άτομα που θα εγγραφούν κερδίζεις μια επιπλέον ετήσια συνδρομή.

Έχει και συνέχεια… Αυτοί που θα εγγραφούν μέσω των δωροκαρτών που έδωσες, επίσης θα λάβουν ο κάθε ένας  4 καινούργιες Gift Cards, όπου και εκείνοι με τη σειρά τους, θα μπορούν να τις προωθήσουν σε φίλους τους και γνωστούς τους με τα ανάλογα οφέλη και προνόμια!

Κέρδισε 48.000€ μετρητά, ένα αυτοκίνητο και άλλα προνόμια!

Φέτος με κάθε αγορά ετήσιας συνδρομής συμμετέχεις στη μεγάλη κλήρωση, όπου ένας τυχερός θα κερδίσει 48.000€ μετρητά, ενώ εάν αγοράσεις από δύο συνδρομές και πάνω συμμετέχεις σαφώς με περισσότερους κωδικούς στην κλήρωση των 48.000€ και επιπλέον σε κλήρωση για ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 208, 1.200 κυβικών. Το ίδιο ισχύει και γι αυτούς που θα αγοράσουν συνδρομές μέσω των Gift Cards που θα δώσεις.

Αγοράζοντας τώρα την ετήσια συνδρομή των 48€ είτε είσαι ήδη μέλος, είτε είσαι νέο μέλος έχεις:

  • Έκπτωση 50% σεόλεςτιςυπηρεσίες Personal Training (Personal Training, Pilates Reformer, TRX, Ηλεκτροδιέγερση)
  • 1 + 1 δώροσε Small Groups, Vacu Power, Vibration Training
  • Έκπτωση 40% σε όλες τις υπηρεσίες αισθητικής BODYSHOCK48
  • Έκπτωση 15% σε προϊόντα που διατίθενται στο eshop.yava.gr

Η ετήσια συνδρομή στα Yava Fitness Centers εκτός από τις εκπτώσεις και τα προνόμια  περιλαμβάνει:

  • Ελεύθερη χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων
  • Χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και ελευθέρων βαρών
  • Συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα χωρίς χρέωση
  • Χρήση σάουνας και χαμάμ σε συγκεκριμένα γυμναστήρια
  • Χρήση αποδυτηρίων και lockers
  • Προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο ανανεώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • Δωρεάν εγγραφή

Ακόμα το σκέφτεσαι… κάνε την εγγραφή σου τώρα εδώ και άλλαξε τη ζωή σου οριστικά

Το έμπειρο προσωπικό των Yava Fitness Centers σε περιμένει για να σε καθοδηγήσει σωστά και με ασφάλεια. Θα σε βοηθήσει να σχεδιάσετε το πρόγραμμα εκγύμνασης που σου ταιριάζει με τα καλύτερα αποτελέσματα. Κάνε τη γυμναστική μέρος της καθημερινότητάς σου και απόλαυσε τα οφέλη της στην υγεία σου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις υπερβολικά έξοδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook