Οι αθλητές τεχνικής κολύμβησης θα μπορούν να προπονούνται σε ολόκληρη την πισίνα και στις οκτώ διαδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησής τους

Δόθηκε λύση στο ζήτημα που είχε προκύψει με το τμήμα τεχνικής κολύμβησης μετά από συζήτηση και συνεργασία των υπεύθυνων του τμήματος και μελών του συλλόγου γονέων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΝΟΧ:

"Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου στο κολυμβητήριο αποφασίστηκε οι ώρες προπόνησης για τους αθλητές του τμήματος τεχνικής κολύμβησης να είναι μεταξύ των ωρών 14:45 έως 16:30.

Για το θέμα αυτό και ειδικότερα για την καλύτερη δυνατή διευθέτησή του υπήρξε συνεργασία μεταξύ των μελών της διοίκησης, των υπευθύνων του τμήματος και μελών από το σύλλογο γονέων.

Οι αθλητές τεχνικής κολύμβησης θα μπορούν να προπονούνται σε ολόκληρη την πισίνα, ήτοι και στις οκτώ διαδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησής τους, πραγματοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία τους εν όψει της επόμενης χρονιάς και των στόχων που θέτει παραδοσιακά το τμήμα κάθε σεζόν.

Ευχόμαστε για τη χρονιά που ακολουθεί, καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας, με υγεία.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά και μας περιμένουν."