Ατυπη φιλική “ρεβάνς” για την πρόσφατη ήττα στο Μάλεμε (1-0) πήρε ο ΟΦΗ, επικρατώντας του Πλατανιά στο Παγκρήτιο Στάδιο με σκορ 3-1.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο… ορεξάτα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 14′ όταν από σέντρα του Σακόρ ο Βαζ με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 21′ έγινε το 2-0 από πάσα του Βαζ και σουτ του Ναμπί από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο ΟΦΗ “βρήκε” και τρίτο γκολ στο 40′ έπειτα από ωραία συνεργασία των παικτών του που κατέληξε στο εύστοχο πλασέ του Φιγκεϊρέδο.

Ο Πλατανιάς στη συνέχεια έδειξε αντίδραση και κατάφερε να μειώσει στο 44′ με δυνατό σουτ του Λουκίνα. 

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι (46’ Σωτηρίου), Νάστος (82’ Περδίκης), Μαρινάκης, Μπράουν (66’ Κουτρουμπής, Δεληγιαννίδης (57’ Κοροβέσης), Νέιρα (82’ Νοικοκυράκης), Σακόρ (66’ Στάικος), Ναμπί, Σεμέδο (82’ Σουρνάκης), Βαζ (57’ Τσιλιανίδης), Φιγκεϊρέδο (82’ Ντίνας)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης (46’ Γκοτ), Ρεβυθόπουλος (66’ Παπαδόπουλος), Μάικιτς, Σάαντο, Τσαμούρης, Σμυρλάκης (46’ Μποσέτι), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Καραγκούνης), Πασχαλάκης (46’ Ποζατζίδης), Νίλι (75’ Κωστίκος), Μιγκέλ (75’ Καρβούνης), Λουκίνας (58’ Λεϊρία)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook