Εξελέγη σήμερα το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας. Αλλά και ανεδείχθησαν τα μέλη των Επιτροπών. 

Αναλυτικά:

– Τις αντίστοιχες θέσεις στο προεδρείο αναλαμβάνουν οι εξής δημοτικοί σύμβουλοι: Πρόεδρος από την πλειοψηφία και από την παράταξη «Ενώνουμε Δυνάμεις» Νίκος Μεραμβελιωτάκης, Αντιπρόεδρος από την παράταξη «Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον» Μανώλης Τσιφετάκης και Γραμματέας από την παράταξη «Μαζί στο Αύριο» Γιώργος Μαριδάκης.

– Ακολούθως εξελέγησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Η σύνθεσή της έχει ως εξής: Νίκος Μακρυνάκης, Μιχάλης Αντωνιδάκης, Μανώλης Γαλετάκης, Γιάννης Καναβάκης, Γιάννης Παπαδάκης. Αναπληρωματικά μέλη Μαρία Σπανουδάκη, Σταύρος Συλιγαρδάκης, Μανώλης Μπελιμπασάκης και Νίκος Καραμανωλάκης.

– Επίσης και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής: Ελένη Πλατανάκη Μανώλης Αυγουστινάκης, Σταύρος Συλιγαρδάκης, Μανώλης Τσιφετάκης, Γιώργος Αιλαμάκης. Αναπληρωματικά μέλη Γιώργος Ατζαράκης, Μανώλης Γαλετάκης, Μανώλης Λιλιμπάκης και Γιώργος Μαριδάκης.

Ανεξαρτητοποιήθηκε

Σε «ταραχώδη νερά» κινήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, αφού λίγο μετά την εκλογή προεδρείου, ο Δημοτικός Σύμβουλος από την παράταξη «Σητεία Μπροστά» κ. Γιάννης Σκαρβελάκης υπέβαλε στον Πρόεδρο την δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, η οποία στάθηκε και η αφορμή για τη δημιουργία εντάσεων.

Στην συνέχεια και αφού δεν ελήφθη απόφαση για να συζητηθεί το θέμα- «άτυπα» τοποθετήθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων και Δημοτικοί Σύμβουλοι με ευθείες βολές εκατέρωθεν, αλλά και επισημάνσεις για σύνεση, ψυχραιμία και αλληλοσεβασμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook