Τα μαύρα στίγματα είναι ενοχλητικά και αντιαισθητικά. Ακόμη κι όταν τα καλύπτετε με το κονσίλερ και το φον τεν εκείνα καταφέρνουν να φαίνονται. 

Συνήθως εμφανίζονται σε γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα και καλό αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία να επισκέπτεσθε συχνά την αισθητικό σας. Αν παρ’ όλα αυτά μόλις έχετε γυρίσει από τις διακοπές και δεν έχετε προλάβει να κλείσετε ραντεβού εμείς σας έχουμε τη λύση. Εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική.

Θα χρειαστείτε δύο μόλις υλικά για να δημιουργήσετε μια μάσκα που θα εξαφανίσει τα μαύρα στίγματα αμέσως.

Υλικά που θα χρειαστείτε: Ένα κουτάλι της σούπας οδοντόκρεμα, ένα κουτάλι της σούπας baking soda και ζεστό νερό.

Πως τη φτιάχνετε: Μέσα σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε αρχικά την οδοντόκρεμα. Στη συνέχεια ρίχνετε τη σόδα και το νερό. Ανακατεύετε καλά και όταν δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα η μάσκα είναι έτοιμη.

Στη συνέχεια την απλώνετε στα σημεία που υπάρχουν τα στίγματα και με μία καθαρή, αχρησιμοποίητη οδοντόβουρτσα κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αποφεύγετε τα σημεία που παρουσιάζουν τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Κινείστε μόνο στα σημεία που είναι απαραίτητο.

Τέλος ξεπλένετε με άφθονο νερό ή αφαιρείτε τη μάσκα με μία καθαρή, νωπή πετσέτα.

Συνεχίζετε απλώνοντας τον ορό και την κρέμα. Φυσικά μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως μετά φον ντε τεν. Καλύτερο είναι βέβαια να κάνετε τη μάσκα βράδυ ώστε να μην επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας με προϊόντα μακιγιάζ.

Δείτε στο video που ακολουθεί τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε μία φορά την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook