Οριστικά εκτός αποστολής για το φιλικό με τον Καναδά που θα γίνει την Τετάρτη  (9/2, 17:00, MEGA) στο «AEL FC ARENA» θα μείνει ο Γιώργος Σαμαράς. Ο διεθνής επιθετικός της Σέλτικ ακολούθησε και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα και έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να μην επιβαρύνει περισσότερο την κατάστασή του, μιας και προέρχεται από θλάση.

Αυτό θα είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Φερνάντο Σάντος καθώς ο Κώστας Κατσουράνης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και θα είναι και στην ενδεκάδα, ενώ κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και με τον Γρηγόρη Μάκο που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πιθανή ενδεκάδα

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Πορτογάλος τεχνικός, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μιχάλης Σηφάκης με τον Τοροσίδη στα δεξιά, τον Τζαβέλλα στα αριστερά και τους Παπασταθόπουλο, Μόρα στο κέντρο της άμυνας.

Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, ο Καραγκούνης θα παίξει σε ρόλο ανασταλτικού χαφ, με τον Κατσουράνη στα δεξιά και τον Νίνη στα αριστερά, ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Σαλπιγγίδης στο δεξί άκρο, ο Φετφατζίδης στο αριστερό και ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα, εκτός από την ΕΠΟ, τον Ότο Ρεχάγκελ αναμένεται να τιμήσουν και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook