Επιχείρηση μεταφοράς ακινητοποιημένων οχημάτων του δήμου και απομάκρυνση απορριμμάτων – Τι ζητά η δήμαρχος Γαύδο από τους δημότες

Με την έναρξη της δημοτικής θητείας στη Γαύδο, η νέα δήμαρχος του ακριτικού νησιού Λίλιαν Στεφανάκη, έθεσε σε εφαρμογή την πρώτη φάση του σχεδίου διαχείρισης των απορριμμάτων, ζητώντας ταυτόχρονα την βοήθεια των δημοτών.

Χθες απομακρύνθηκε ο μεγαλύτερος όγκος σκουπιδιών ενώ ολοκληρώθηκε και επιχείρηση μεταφοράς ακινητοποιημένων οχημάτων του δήμου τα οποία θα αξιολογηθούν από ειδικούς.

Αυτά έκανε γνωστά η δημαρχος Γαύδο με ανάρτησή της στο Facebook σημειώνοντας τα εξής:

Απόψε οργανώθηκε επιχείρηση μεταφοράς των ακινητοποιημένων οχημάτων του Δήμου. Θα αξιολογηθούν από τους ειδικούς και θα συντηρηθούν μόλις δρομολογηθούν τα διοικητικά θέματα που εκκρεμούν.

Απομακρύνθηκε ο μεγαλύτερος όγκος των σκουπιδιών και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το έργο αυτό. Στόχος είναι -με το τέλος της σεζόν- να είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε την πρώτη φάση του σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων. Για το λόγο αυτό ζητάμε από τους δημότες μας:

1)Διαλογή οργανικών. Όποιος έχει δυσκολία στη διάθεση των οργανικών μπορεί να επικοινωνήσει στο 6945100393(Λίλιαν) ή 6972981905(Μιχάλης)

2)Σπάστε και πιέστε τις συσκευασίες (ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΕΣ κ.λπ)

3) Δένουμε πάρα πολύ καλά τις σακούλες ώστε να μην σκορπάνε τα σκουπίδια.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν. Πάντα τέτοια!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook