Ο νεαρός Χανιώτης αμυντικός Σαμουήλ Νιαυραδάκης και ο προερχόμενος από τον Αρη Σπύρος Καρβούνης υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με τον Πλατανιά.

Ο Νιαυραδάκης "μετακόμισε" στους "ερυθρόλευκους" το 2015 από την Ακαδημία Ιωνία-Αρένα παίζοντας στις ομάδες υποδομής Κ15-Κ17 και Κ19 και τον Μάρτιο υπέγραψε δελτίο εκπαιδευόμενου, ενώ ο Καρβούνης από την περασμένη σεζόν είναι κάτοικος Χανίων παίζοντας στην Κ19 του Πλατανιά.

Να σημειωθεί ότι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πρόσφατο φιλικό με την Παλαιόχωρα (φόβοι για ρήξη χιαστού), με τη διοίκηση του Πλατανιά σε μία ένδειξη στήριξης και εμπιστοσύνης των δυνατοτήτων του να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, παραμένοντας προσηλωμένη στο πλάνο που έχει χαράξει για την προώθηση παικτών από τα τμήματα υποδομής της, προχώρησε στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με δύο ακόμα παίκτες που προέρχονται από την Κ19.

Πρόκειται για τον Σαμουήλ Νιαυραδάκη (02/02/2002) και τον Σπύρο Καρβούνη (21/07/1999), τους οποίους η οικογένεια του Πλατανιά τους καλωσορίζει πλέον ως επαγγελματίες.

*φωτ. αρχείου Π. Μαρκαντωνάκης