Στοιχεία από τις καταθέσεις πέντε γυναικών που έπεσαν θύματα του συλληφθέντα για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά.

Επιπλέον κατηγορία για «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης» σε πέντε γυναίκες, φαίνεται  πως θα βαρύνει τον 27χρονο ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία της βιολόγου Suzanne Eaton τον περασμένο Ιούλιο.

Η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR στοιχεία από τις  καταθέσεις  πέντε γυναικών που είχαν πέσει θύματα του φερόμενου ως δράστη. 

Πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους,  οι τέσσερις  από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. 

Η πέμπτη ισχυρίζεται  ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την  παρενόχλησε  σεξουαλικά. 

Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα, όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr.

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του αυτοκινήτο του και όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 27χρονου. 

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης». 

 

 

 

 

 

 

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook