Tέντες και πέργκολες που μπορούν να μετατρέψουν τον χώρο σας σε ένα ιδανικό μέρος

Τα συστήματα σκίασης είναι μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες στο σπίτι σας και συγκεκριμένα στην βεράντα και τον κήπο σας. Εμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία να εισέλθει στο εσωτερικό και δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού. 

Τι προτείνει η εταιρεία Gournopanos, σαν προσθήκη στον χώρο σας;

Δείτε παρακάτω μερικές τέντες και πέργκολες που μπορούν να μετατρέψουν τον χώρο σας σε ένα ιδανικό μέρος όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε την βεράντα και τον κήπο σας με εργονομικούς σχεδιασμούς. 

Βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου

Η βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου, έχει τη δυνατότητα να μειώνει την ένταση του φωτός και να προστατεύει περισσότερο από την ηλιακή ακτινοβολία. Ο προσανατολισμός της γίνεται είτε χειροκίνητα είτε μηχανικά και η τοποθέτησή της μπορεί να γίνει πάνω σε τοίχο. Σε μερικές βιοκλιματικές πέργκολες υπάρχει ενσωματωμένη υδρορροή. 

Τέντα κασετίνα

Η πιο στάνταρ πρόταση σε κάθε σπίτι, είναι η τέντα κασετίνα, όπως η SHAN, η οποία προσφέρει αισθητική και λειτουργικότητα, χωρίς να επηρεάζει καθόλου την αρχιτεκτονική του κτηρίου σας. 

Τέντα αιθρίου

Άψογη, ζεστή και ελαφριά ατμόσφαιρα στο αίθριο. Πολύ ιδιαίτερη πρόταση που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την εμφάνιση του χώρου σας. 

Πέργκολες Markliux

Η τέντα κασέτα αιθρίου πέργκολας, είναι ένα σύστημα με τέλεια κάλυψη όπου ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα, μπορεί να προσαρμοστεί στον χώρο σας. Οι πέργκολες είναι συστήματα που χρειάζονται συγκεκριμένη μελέτη πριν τοποθετηθούν. Η εταιρεία Gournopanos σας προσφέρει όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την εγκατάστασή τους και πραγματοποιεί μελέτες στον χώρο σας. 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα συστήματα σκίασης στο tentes-gournopanos.gr. Οι τιμές διατηρούνται σε σταθερά επίπεδα και η διάθεση προϊόντων είναι άμεση. Σχεδιάστε στο μυαλό σας τον ιδανικό κήπο και βεράντα και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα γίνει πραγματικότητα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook