Με ένα υψηλού επιπέδου αγωνιστικό σεμινάριο έκλεισε ο κύκλος της βασικής προετοιμασίας, έπειτα από 3 εβδομάδες, για τον ΑΣ Κρήτες, το Σαββατοκύριακο 7-8/09.

Σε συνεργασία με τη “REACH YOUR PEAK” o χανιώτικος Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό είχε για μία ολόκληρη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του τον ασημένιο παγκόσμιο πρωταθλητή του 2013, Χαντί Μοστεάν.

Ο Ιρανός πρωταθλητής έκανε προπονήσεις στα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματα, με αποκορύφωμα το διήμερο σεμινάριο στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Σούδας, με τη συμμετοχή τον συλλόγων Α.Σ. Απόλλων Ρεθύμνης, Α.Σ. Ακρωτηρίου και του τμήματος Ταεκβοντο του Ταυρωνίτη.

Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Καντάρας δήλωσε τα εξής: «Ήταν πραγματικά μια πολύ εποικοδομητική εβδομάδα, στην οποία τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με έναν πολύ μεγάλο αθλητή και πλέον προπονητή, αλλά ήταν εξίσου σημαντική για εμάς τους προπονητές να δούμε μοντέλα προπόνησης τα οποία εφαρμόζονται σε μία χώρα υπερδύναμη στο Ταεκβοντό όπως το Ιράν.

Είμαι πολύ υπερήφανος για την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι αθλητές και για το ήθος που έδειξαν. Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές Σανιδά Απόστολο, Λεβεντάκη Όλγα και Μάσσο Γιώργο, στους συλλόγους τους και στους αθλητές τους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και προπονήθηκαν μαζί μας».

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί το Αθλητικό τμήμα του Δήμου Χανίων για την άψογη συνεργασία, καθώς και τους μεγάλους του χορηγούς ANEK LINES BLUE και STAR FERRIES που είναι πάντα δίπλα στον ΑΣ Κρήτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook