Υπολειτουργείο το Αγροτικό Ιατρείο καταγγέλλει πολίτης

Έλλειψη του αναγκαιου ιατρικού προσωπικού, πολύωρη αναμονή χωρίς τελικώς να λαμβάνουν ιατρική φροντίδα, μη λειτουργία του ιατρείου χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των ασθενών, είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν πολίτες στο Αγροτικό Ιατρείο του Ταυρωνίτη σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του Flashnews.gr.

Όπως αναφέρεται, το Αγροτικό Ιατρείο εδώ και περίπου έναν χρόνο υπολειτουργεί “ταλαιπωρώντας δεκάδες  φορολογουμένους πολίτες αλλά και ξένους που μένουν μόνιμα ή περνούν τις διακοπές τους στην περιοχή και στα γύρω χωριά που εξυπηρετεί το συγκεκριμένο Ιατρείο”. 

Ο λόγος όπως σημειώνεται στην καταγγελία είναι οτι η γιατρός που εξυπηρετούσε δυο φορές την εβδομάδα τη λειτουργία του ιατρείου, “είναι σε άδεια εγκυμοσύνης, γεγονός που οι αρμόδιοι γνώριζαν 9 μήνες πριν αλλά παρ’όλα αυτά δεν φρόντισαν να την αντικαταστήσουν. Ως εκ τούτου εκτός ότι οι δύο ημέρες έγιναν μια ο γιατρός  έρχεται όταν ‘’υπάρχει κάποιος διαθέσιμος’’.

Χθες Τέταρτη όμως όπως καταγγέλλει αναγνώστρια, ο γιατρός δεν εμφανίστηκε στο ιατρείο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση με αποτέλεσμα ασθενείς να περιμένουν μάταια στο ιατρείο.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό”, προσθέτει ο αναγνώστης στην καταγγελία επισημαίνοντας  οτι δεν υπήρχε κάποια ανακοίνωση στην πόρτα ως όφειλαν να κάνουν…

“Ήρθε κάποια κυρία που είχε τα κλειδιά και άνοιξε το ιατρείο αλλά που   ούτε  και αυτή ήταν ενήμερη ότι δεν θα έχει γιατρό. Έτσι όταν πήγα γύρω στις 11:00 βρήκα να κάθονται στον προθάλαμο γύρω στα 15 άτομα κυρίως ηλικιωμένοι να περιμένουν. Πήρα τηλέφωνο το κέντρο υγείας Κισσάμου για να πάρω την επιεικώς απαράδεκτη απάντηση «κυρία μου, αν δεν έχει μπει ανακοίνωση  στην πόρτα θα πει ότι δεν θα έχει γιατρό σήμερα!!» άρα ο φορολογούμενος πολίτης πρέπει να περνά  από εκεί και να βλέπει αν έχει μπει η ανακοίνωση.

Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να λυθεί άμεσα από τους αρμοδίους”, καταλήγει η καταγγελία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook