Η συγκινητική κίνηση των αστυνομικών

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη 19χρονη Ελληνίδα, η οποία ομολόγησε ότι είναι η μητέρα του μωρού.

Η νεαρή μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «ναι, εγώ το έκανα» και λίγο μετά την ομολογία της συνελήφθη.

Η 19χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ό,τι έκανε, το έκανε πάνω στον πανικό της, ότι το μετάνιωσε και πως θέλει να πάρει πίσω το παιδί της.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 19χρονη μένει με τη γιαγιά της κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το βρέφος, από έναν νεαρό κάτοικο της περιοχής, τυλιγμένο με πετσέτα μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας τις κινήσεις της μητέρας και κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να την εντοπίσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα να φιλάει δυο φορές το μόλις 7 ημερών κοριτσάκι πριν το αφήσει.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί του Προστασίας Ανηλίκων προσφέρθηκαν να βαπτίσουν το λίγων ημερών κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook