Συνελήφθη και ένας θαμώνας ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε τη στιγμή που διενεργήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της Ασφάλειας

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο άτομα ηλικίας 56 και 63 ετών, για υπόθεση  παράνομου τζόγου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ασφάλειας χθες το απόγευμα πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας 54χρονου ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 56χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει στον 63χρονο την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, μέσω του οποίου επιδίδονταν σε παράνομο στοιχηματισμό μέσω ιστοσελίδας.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10  ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι ήταν πρόσφοροι στους θαμώνες του καταστήματος για τη διενέργεια του παράνομων τυχερών παιγνίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά δέκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ προερχόμενο από  τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook