Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετέχει και φέτος στη διοργάνωση Seatrade Cruise Europe 2019 που πραγματοποιείται στο Αμβούργο της Γερμανίας. 

Ο Δ/ντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών του ΟΛΗ,  κος Εμμ. Φραγκάκης και η υπεύθυνη για θέματα κρουαζιέρας κα Κυριακούλα Καμπανά έδωσαν φέτος το παρόν στην διοργάνωση που περιελάμβανε συναντήσεις για τις εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα στον κλάδο της κρουαζιέρας και της ναυτιλιακής τουριστικής βιομηχανίας. 

Εκτός από το λιμάνι του Ηρακλείου, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει ανοδική πορεία στον τομέα της κρουαζιέρας, συμμετείχαν τα λιμάνια του Πειραιά, της Κέρκυρας και των Χανίων. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων δόθηκε έμφαση στο σχεδιασμό του προγράμματος των εταιριών και ειδικά στον προγραμματισμό κρουαζιέρας τύπου homeport.  

Προς το παρόν μόνο το λιμάνι του Ηρακλείου και του Πειραιά έχουν ανακοινώσει πρόγραμμα για το 2020 και 2021, γεγονός που λειτουργεί θετικά για τις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας που θέλουν να εντάξουν το Ηράκλειο στον προγραμματισμό τους.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook