Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της οικογένειας 

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, στο γήπεδο του Ηροδότου, και η οικογένειά του συνεχίζει τον αγώνα για την αποκατάσταση της αλήθειας με στόχο την τιμωρία όλων όσοισυμμετείχαν συνειδητά στη συγκάλυψη της υπόθεσης και στην παραπλάνηση της Δικαιοσύνης, όπως υποστηρίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας έχει ως εξής:

«Πέρασαν πέντε βασανιστικά χρόνια από την άνανδρη, φασιστικού τύπου, δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Κωστας Κατσούλης στις 14/9/2014 στο γήπεδο του Ηροδότου και τον οδήγησε στον θάνατο.

Οι λίγοι ένοχοι που παραπέμφθηκαν είναι εκτός φυλακής, καθώς ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αναίρεση της απόφασης του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, με συνέπεια να πρέπει να επαναληφθεί η δίκη εξαρχής.

Τα στοιχεία εν τω μεταξύ που έχουν ανακαλυφθεί εκ μέρους της οικογένειας του Κώστα επαληθεύουν την προσπάθεια συγκάλυψης και συνηγορούν στο ότι το έγκλημα ήταν καλά σχεδιασμένο και προμελετημένο.

Υποσχόμαστε ότι για την αποκατάσταση της αλήθειας και της μνήμης του Κώστα Κατσούλη θα συνεχίσουμε την τιτάνια προσπάθεια αποκάλυψης όλων των στοιχείων που αφορούν στη βρώμικη αυτή υπόθεση με στόχο την τιμωρία όλων όσων συνειδητά συμμετείχαν στην συγκάλυψη της υπόθεσης και στην παραπλάνηση της δικαιοσύνης. Θα κρατήσουμε έτσι ζωντανό το ηρωικό παράδειγμα ανθρωπισμού που επέδειξε ο Κώστας για να σωθούν παιδιά και ηλικιωμένοι.

Βασίλης, Αθανασία, Ευθύμιος Κατσούλης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook