Φωτογραφίες από την τριήμερη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο από τον ΕΟΣ Ρεθύμνου

Εικόνες που αιχμαλώτισαν με τον φωτογραφικό τους φακό μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ρεθύμνου, προσέλκυσαν τα βλέμματα των επισκεπτών το τριήμερο 30-31/8 και 1/9, κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε η έκθεση «Χειμερινό τοπίο της Κρήτης», έξω από το Ωδείο Ρεθύμνου

Όπως αναφέρει ο ΕΟΣ Ρεθύμνου:

“Αρκετά μέλη μας προθυμοποιήθηκαν να δώσουν φωτογραφίες τους. Λόγω του περιορισμένου χώρου επιλέχτηκαν 30, με δυσκολία είναι η αλήθεια.

Η έκθεση έγινε σε εξωτερικό χώρο, έξω από το Ωδείο Ρεθύμνου.

Στόχος μας ήταν να απευθυνθούμε στους καλοκαιρινούς επισκέπτες, που βλέπουν για λίγες μόνο μέρες το νησί, ώστε να το γνωρίσουν καλύτερα και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του.

Είχε μεγάλη απήχηση, κυρίως στους επισκέπτες από το εξωτερικό, που με μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν ότι υπάρχει χειμώνας στο νοτιότερο μέρος της Ευρώπης και μάλιστα σε ένα νησί, με χιόνια, ψηλά βουνά και πολλές χειμερινές δραστηριότητες.

Ακόμη και κάτοικοι του νησιού εντυπωσιάστηκαν από τα χειμερινά τοπία της Κρήτης. Και τις τρεις μέρες ήταν εκεί μέλη του συλλόγου, να ξεναγούν τους περαστικούς συνδυάζοντας το ωφέλιμο μετά του τερπνού (μεζεδάκια, μπίρες, καλή παρέα κλπ.)

Οι φωτογραφίες είναι των : Μηλιόπουλος Δημήτρης, Πανακάκης Γιώργος, Μανιατάκης Γιάννης, Μελιδόνη Μαρία, Σταγάκη Μαρία, Μπάντρας Σωτήρης, Ανδρουλάκη Φιλιώ, Βλάσση Μαρία, Μανωλεσάκης Κωστής”

Απολαύστε τις

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook