Συζήτησαν για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους και την ανάγκη μεταστέγασης του Α.Τ. Σητείας σε νέο κτίριο

Την Παρασκευή 13/09/2019, στο Δημαρχείο Σητείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου Γεωργίου Καρτσάκη και του Αναπληρ. Γενικού Γραμματέα Κωνσταντίνου Σουκια της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, με τον με τον νέο Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη.

Στην συνάντηση αυτή και με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, τα μέλη της ένωσης ευχήθηκαν μια δημιουργική θητεία αλλά και καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε σχετικά με την έλλειψη σε Αστυνομικό προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος και του Αερολιμένα Σητείας και τις ενέργειες που έχει καταβάλει η Ένωση προς την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου αυτό να επιλυθεί. Ακόμα του τόνισαν την αναγκαιότητα για την μεταστέγαση του Α.Τ. Σητείας σε νέο σύγχρονο κτίριο, ώστε να καλύπτει τόσο τις ανάγκες των υπηρετούντων σε αυτό, όσο και των πολιτών που θα το επισκέπτονται.

Ο Δήμαρχος, με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα ειπώθηκαν και δήλωσε πρόθυμος να συμβάλει στην αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Σητείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook