Με την απόκτηση του Φράνκο Λάμτσε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ολοκλήρωσε το ρόστερ της εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 

Ο 21χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά, στον οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι του 2018 επαγγελματικό συμβόλαιο, έπειτα από μερικά χρόνια στις ομάδες υποδομής. Ο Λάμτσε, που αναδείχθηκε από τη Δοξα Παχιανών, ακολούθησε δύο σερί σεζόν την προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” παίζοντας μέχρι και πρόσφατα σε φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Οπως ανακοίνωσε το ΣΥΝΚΑ έμεινε ελεύθερος και εντάχθηκε στην ομάδα έχοντας τη δυνατότητα να συνεργαστεί ξανά με τον Αστέριο Θέμελη. Οι δυο τους συνυπήρξαν στην Παλαιόχωρα το β’ μισό της περασμένης σεζόν, όταν ο Λάμτσε παραχωρήθηκε δανεικός από τον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ έχει ως εξής:

Το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του φετινού ρόστερ της ομάδας μας συμπληρώνεται με την απόκτηση του Φράνκο Λάμσε!

Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής αποτελεί «γέννημα – θρέμμα» της Δόξαας Παχιανών και συνεργάστηκε με τον Αστέριο Θέμελη πέρυσι στην Παλαιόχωρα.

Φέτος, έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Πλατανιά, από την οποία ωστόσο έμεινε ελεύθερος.

Γεννήθηκε το 1998 και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις υποδομές του συλλόγου της γειτονιάς των Παχιανών. Από τα πρώτα βήματα φάνηκε το ταλέντο του, ενώ δοκιμάστηκε και στον Πανιώνιο πριν από τρία χρόνια.

Πέρυσι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πλατανιά, ωστόσο παραχωρήθηκε στην Παλαιόχωρα.

Η οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ καλωσορίζει τον Φράνκο και του έυχεται καλή συνεργασία και επιτυχίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook